EymenAli21 TugceoZtrk 16.haftada minik minik ti şuan 21+2 daha belirgin ve daha sık hareket ediyor 💙😇
Gulsi 22 haftalık hamileyim birkaç gün önce küçük kıpırtılar ve segirme şeklinde oldu ama bugün sanki hiç hareket yok gibi endişe etmeli miyim
25ebru35 TugceoZtrk ben 14 hafta yani dün hareketini hissettim oda çok dikkatli bakınca kaydığını anladım🥰
Mry1054 TugceoZtrk ilk gebeliğim 19+3 te falan hissetmeye başladım 🥰 sanki içeriden dışarı çıkmaya çalışan bir baloncuk gibi düşün dışarı çıkmayınca pıt diye hissediliyor ☺️
Glsm210521 TugceoZtrk 20. Haftada hisettim ilk hamileliğim olduğu için şuan 28+3 haftalığız çok şükür🙂💙
esma_korkut İlk gebeliğim 16+5 haftada saat 18:15 de hissettim çok tuhaf bir histi ❤️ canım sporcu oğlum şu an içimde hergün 10.000 adım atıyoruz beraber 28+7 yiz 🥰
mummy_mom TugceoZtrk ilk hamileligim 15.haftadayim .hissetmeyi bekliyorum insallah yakinda hissederim.ama anlar miyim bilmiyorum :D
kucuktosbik27 TugceoZtrk 16+5 te hissettim 17 de emin oldum şimdi 27 olduk çok daha güzel hareketleri . eli kolu ayağı belli olsun diye 30 lu haftaları sabırsızlıkla bekliyorum🥰
Busraca Kubracet 16. Haftada öğrendik erkek bebek 👶 kız daha uzun sürüyormuş tabi bebeğin göstermesine de bağlı 🤭
Busraca İlk gebelik 20. Haftada hissettim doktorum da bu şekilde söylemişti şun 27 olduk tabiki daha net 😍