Hulyabytk Benim ilk hamileliğim şu an 19. haftadayız ve bazen özellikle yatarken pıt pıt bişeyin değdiğini hissediyorum bazen 😊
LamiyaCetinkaya TugceoZtrk 16da hafif seğirmeler hissediyordum ama 17de gerçekten hissetmeye başlamıştım😍
Busgktp TugceoZtrk 19. Haftada minik minik dokunuşlar hissettim 😍 21. haftaya girdik özellikle sabahları pıt pıt daha çok oluyor 🥰
Azir TugceoZtrk ben 2. Aymdn beri hissedyrdm doktr o aylarda hissedemeyecegmi solemisti ama ben hisetigime inanyrm
Mlkrfk Rjn5656 evet o haftalarda bebek hareketi o şekilde oluyor hatta düşünüyor insan bağırsak mı bebek mi diye 😇 ama zamanla anlaşılıyor işi arasındaki fark. Sizde sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah 🙏
Rjn5656 Mlkrfk amin canım cumlemizin raabim kimsenin kucağını bos bırakmasın. GERÇEKTEN COK GZL BİRSEY ANNE OLMAK 😊🙏
Semnr2 TugceoZtrk anneler hissetmeyi nasıl anlıyorsunuz ilk başta 19+1 haftalık olduk sanki bı kasılma oluyor sonra kelebekler dolmuş da uçuşuyor gibi oluyor hareket mi ediyor iki gündür boyle oluyor