Lavinyaaaa 15-17 haftalar arası hissedenlerin bebişleri hep erkek olanlar sanırım kız çocukları daha geç hissettiriyor 🙊😅 bizde henüz 14+0′ız inşaAllah bende 15 veya 16 da hissederim 😍
neslicim Archaeologist benimde ilk gebeliğim 17 de hissettim dediğiniz gibi gece gündüz özellikle açken içeride Mısır patlıyor sürekli pıt pıt 🥰🥰🥰 Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahhh
Archaeologist neslicim evet canım aynen güzel bir benzetme olmuş mısır patlıyor gbi 😄amin inşallah hamile olan annişlerde sağlıkla kucaklarına alsın♥️
Elifirfan1372 TugceoZtrk Ben 21. Haftada hissettim canım ilk gebelik olduğu için biraz geç hissediliyormus
alpaslaninannesi Ben 16 17 de ufak ufak kığırtılar gibi hissettim ama tam olarak 18. hafta da çok şükür 🤲💙
Eslemylmz1 TugceoZtrk ilk 16. Haftada hissettim emin değildim ama sonra devamı gelince anladım ki oğluşummuş 😊
firdevs__tozgun TugceoZtrk içimde başka bişey varmış gibi öle hareket ediyo ki uykumda çıkarıp atası geliyo bebek olduğu aklıma gelmiyoda😂
Zeynep2738 TugceoZtrk 16. Haftada hissetmeye başladım 20den sonra hareketleri iyice arttı. Şuan 31 e girdik dışarı çıkacak gibi hissediyorum bazen ☺️
Ablay26 Haftada hissetmeye başladım şu an 19 haftalık fakat hep aşağıda ve hareketleri de aşağıda hissediyorum herhangi bir ağrım yok sanırım bünye ile alakalı 🙄
Gzdczdl Bende 5.nci hafta içindeyim henüz mercimek kadarmış hiç bişey hissedemiyorum daha . Dört gözle hissedeceğim günleri bekliyorum😊