Cansu_okan Mervehtp81 Evet doktora bile dedim doktor bey Şaşırdı ama bazen erken hissedebiliyormuşuz Küçük bir kıpırdama da bir titremeleri hissediyordum
Ogretmenanne24 Ben de dün hissettim galiba insan bi emin olamıyor ama karnımın alt kısmına elimi koyduğum da atıyordu orda damar gibi sonra geçti 17+5 deyiz
Ahsnkbr Tuch 19+5 deyim bebek mi anlayamıyorum nasıl oluyor bi haftadır farklı bişeyler oluyor ama ağrı değil gerilme mi anlamıyorum elimi oraya koyduğumda sertlik var 🤷♀️
TugceoZtrk Ahsnkbr Genelde otururken oluyor böyle pıt pıt bişeyler oluyor bazende sanki içinde balık var gibi heyecan veriyor 💕
Ahsnkbr TugceoZtrk pıt pıt bi kere oldu ama şuanki farklı anlamdm devlette bişey yok iui dedi ama geçmedi hala🤷♀️
magnolia_ Kızlar bir şey sorcam konuyla alakasız bu uygulamada kullanıcı ismi değiştirilemiyormu bilginiz varmı bu konuda
sehri_hzr TugceoZtrk ilk gebeliğim 14 haftalık olduk sabah kalktığımda sağ tarafıma toplanmış oluyor ☺️hareket sayılır mı,
Tuuba1 sehri_hzr ahh kuuzuumm sayılsın sayılmasın. İnsan varlığını hissedince bile mutlu olur 🙏🏾😅❤️ Bende 15. Haftamdayım aynısı oluyor . 🧿
Rolria TugceoZtrk 17.haftalarda kıpırtı hissettim ama gaz mı bebek mi bilemedim.18.haftada daha net hissetmiştim 🧡
eylulsilam_35 melzey aynı durum bendede fazlası ile var maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah