Elif95Kuzey TugceoZtrk 19+2 deyim tam 19. Haftada hissettim 2 gündür acayip mutluyum sürekli onunla uğraşıyorum 😂😂♥️♥️
melike55 TugceoZtrk 19+5 iz ama daha hissetmedim elimi karnıma koyunca karnımda suyun içinde bişey dönüyo bunu anlıyorum😂 yakında hareketlenir inşallah dr da 20. Haftada hissedersin demişti
Gizemezel TugceoZtrk şimdi komik olmasın ama 11 de hissettim ilk gebeligim belki bebek değildir dedim ama net bebekti karnımın içinde balık çırpiniyordu sanki
Mervehtp81 Gizemezel seninki farklı birseydir biz annelik iç güdüsüyle yanlış anlamış olabiliriz çünkü çok çok küçük o haftada ne tam elleri kolları var nede başka bisi
milena_ Mom77788 ilk gebelikte 24′e kadar yolu var. 2 günde 1 kaçıncı haftada hissettiniz postu okuyordum. Bir an evvel hissetmek istediğimi anladı herhalde sonunda vurmaya başladı. Ona rağmen hareketlerinin güçlenmesi yine 2 haftayı buldu.
ezgikptngl TugceoZtrk ilk hamileliğimde 17. Haftada hissettim şimdide 5 haftalığız heyecanla bekliyorum 😄
Bencisuce TugceoZtrk 18.haftada doğum günü sabahımda bana hediye verdi, ilk kez tekmesini hissettim. ☺️
Hellobaby2 Mucizenin_annesi8 şuan 23.haftamdayım. 17.haftamdayken böyle minik tekmeler kıpraşmalar hissetmiştim🥰