miniklerimm- salca sur yok sirke yok konustum yok başkasına bıraktım yok sabır tasi sürdüm öğüre ogure emdi 🙄😔 nasıl kesicem ben bunu ya bi akıl verin lutfen
minikturta miniklerimm- siyah bantla ucunu bantlayın ikna edin böcek falan olmuş deyin bilemedim 😀😀😀😀
Nslhnkr miniklerimm- bence netten bi arastırma yapın. Keserken psikolojisini de bozarsınız Allah korusun belliki minnoş baya seviyo memeyi Allah yardımcınız olsun
Zynp63 miniklerimm- canım ben ucunu bantlamıştım para bandı varya bu yöntemi be buldum 4 5 arkadaş ta denedi ilk seferde bıraktı çocuklar meme ucunu bantla bebek isteyince ağzına koy kendi çıkarıyor zaten istemiyor daha bir 2 gün bant kalsın üzerinde
bebissveannesi miniklerimm- hadi ya baya direnmiş benim sabır Taşıyla tek seferde bırakmıştı 🤷♀️ Bence sabır taşına devam et pes edecektir sıcak suyla karıştırıp suyunu sürüyorsun dimi
annelik16 miniklerimm- Tiksindirerek kesmeye çalışmanız önerilmeyen bi durum çocukla olan bağınızı zedelersiniz bence bilen birinden yardım alın
Sule22masal Arkadaşım yara bandı yapistirmisti görüşünün kafasina doktor kesti falan demişti açıp açıp bakiyodu o şekilde birakti😁😁