Haticeyuce31 Linam6868 dogrudur canim onu bilmiyordum oğlumda da 18+2de hissetmiştim oda baya hareketliydi buda ayni abisi gibi valla kıpır kıpır ☺
havvaslan2907 Zeynep_18 bende bugün 21 haftalık oldum ama göbüşüm çok minnak bu kadar yok herkes zannediyor 3 aylık 🥺
havvaslan2907 Zeynep_18 bende sizinki kadar bile yok bazenleri hamile olduğumu unutuyorum hemen çıksın artık ya 😍☺️
Surprizbebek Zeynep_18 bennim sacla ilgili problemim var her zaman kadinlarda dikkatimi ilk saç çeker🤭geç uzuyorlar uzanıncada ya kırık oluyor ya dökülüyor kesiyorum gidiyor)
EyMerve Aksamları 6 aylık sabahları 3 aylık oluyorm cok fazla gaz ve hazımszlık var perısanım ve normalde cok ekmek yemem delı gıbı canım ekmek börek ıstıyor cok zorlanıyorm bu hamılelıgmde
Zeynep_18 EyMerve hamilelik çok farklı bişey gerçekten bende sevmediğim şeyleri şuan deli gibi yiyorum 🙄😁
Smyrayldrm Hamileadayibiranne tam kac haftalık Ken ogrendın cnm 🥰 bende 12+5 haftalıgım sen benım gobegımı gorsen 5 aylık gbıyım ama benim 3u gebelıgım 3.bebegım 🥰🙏ondandır herhalde
Hamileadayibiranne Smyrayldrm Bende göbek yok daha 🙈 benimde 3. Gebeliğim 2 düşük yaşadım nasipse ilk bebeğim olacak inşallah 🤲🙏🧿 12+2 öğrendim ben 15 gün sonra bakalım değişmezse tabi🌸