ecembugra53 Zeynep_18 bu günlerin tadını çıkar canım ben doğurdum o gümlerimi cok özlüyorum hamilelik gerçekten cok güxel anılar Doğum yapmadan önceki son halim di 😊
ipekkkkkkk7 ecembugra53 Kesinlikle öyle bende çok çok özlüyorum daha güzeldi şimdi yanımda oda güzel ama uykusuzluk beni perişan ediyor 😞
Nevriye Hafise ay hiç yok gibi kız mı erkek mi canım 🥰 bende 11 haftalık hamileyimde çok hafif çıktı netten bakıyorum 3 aylık hamilelerin baya karnı oluyor bende bi gariplik var sandım 😀
Hafise Nevriye evet yok gibi valla 😁 kız olucak inşallah 😁 bosver sende acele etme ay sen kilo mu aldın erkenden derler şimdi 😁
Gokaytuna [ Meltemkol ]()inşaAllah bende 41 haftada doğum yaparım 😇 ilk oğlumu erken doğurmuştum.
esrabia Zeynep_18 bizim 11haftalık daha ama 20 gibi duruyor sanki benim kendi göbeğimde var o yüzden sanırım benim gibi olanlar ses verin de yanlız hissetmiyeyim 😕😁👍❤️
Nurr_1 Benim 6 hafta bitecek göbeğim çok büyüdü ya iki haftada İlk gebeligimde 5. Ayda böyleydi ancak normal mi acaba valla böyle büyümeye devam ederse top gibi olup yuvarlanacagim 🙈😅😅😅
Nurr_1 Zeynep_18 umarım öyle olsun 😂 😂 vallahi aynaya bakıyorum çok şişti karnım kilom aynı duruyor anlam veremedim 😅😅
Zeynep_18 Nurr_1 o haftalarda benim çok gaz vardı ondandır bence ne kadar ikinci gebelikte olsa 6 haftada çıkmaz🥰
Esra2158 Zeynep_18 bende 39+3 haftalik hamileyim 😊 valla mutfaga bile yuvarlana yuvarlana gidiyorum 😂😂 karnım 2 gün once aşağı inmişti 2 gündür yukarı cıkmış karnım acaba gelmekten vaz mı geçti bizimki 😂😂
rukiyyee Zeynep_18 ilk iki gebeliğim bu kadar büyük değildi üçüncü gebeliğim diğerlerine göre çok çok büyük beşinci aydayım ilk hamileliğimde 9. ayda bu kadardı karnım ikşnci de de bu aylarda bu kadar çık amıştı git gide genişliyorum galibaa😂😂😂😂😂