Ysmnbebek Badeninannesii değişmezse 🤭🤣 bana da o zamanlarda prenses dediler sonra 2 hafta sonra prense dönüştü 🤣 hayırlı sağlıklı olsun tabi🤲🏻 kuşku atmadim inşallah içine öyle takıldım. Bizde hala kız olmasjn değişmedi dimi bir daha esprisi yapılıyorda🤣 33 olduk🤭
Zeynep_18 birprensesvebirprensannesi son aylarda değişirmi acaba benim anneminde abime hamileyken kız göbeği Gibiymiş😁
birprensesvebirprensannesi Zeynep_18 İyi olsun da canım boşver kız göbüşü gibi olsun genelde sivri ve önde olur ama bazen olmayabiliyor çok çıkmasın son aylarda çıkıyor baya zaten zorluyor şimdi keyfini çıkar bence kızımda 28 29 dan sonra bı anda çıktı sendede öyle olur
Ysmnbebek Oktayzelihapolat benim 13 haftalık lap diye çıkıyor. Sonra da millet doğum ne zaman diye soruyor soruyor ama çocuk hala çıkmıyor 🤣🤣 o yüzden çıkmamasi hareket açısından da iyi. Dertlenmeyin illa çıkacak 🤣🤣🤣
minikturta Zeynep_18 ya bunun bebiş göbusu olduğunu nasıl anlıyorsunuz ahahaha 😀 bende de bitane var ama sanırım daha kendi karnım çünkü alt taraf hafif tombiklesti😀
Hamileadayibiranne Smyrayldrm Bende göbek yok daha 🙈 benimde 3. Gebeliğim 2 düşük yaşadım nasipse ilk bebeğim olacak inşallah 🤲🙏🧿 12+2 öğrendim ben 15 gün sonra bakalım değişmezse tabi🌸
Smyrayldrm Hamileadayibiranne yok degsmez bence ya benımde 12 haftalıkta soledı kızım olacagını. Benimde 2 oglum var ınslh bı kızım olacak allahım nasıp ettı cok sukur ınslh degsmez cnm yaa ❤️