Tuana98 36+5 günlük hamileyim kasılma oluyor karnım taş gibi doğum yakın mı acaba 1 yaşında kızım var onda böyle olmamıştı benim gibi olan var mı acaba
biranneikikedi Tuana98 benim de sertleşmelerim çok arttı sanki bi mobilyaya dokunuyorum gibi oluyor ara ara
Nslhnkr Tuana98 sertleşmenin sıklığına bakıyolar . Benim erken doğum riskim vardı. Sürekli sertleşme oluyordu karnımda abartısız 3 dk da 1. Hemen nst istedi doktorum. Sıklığı ve uzunluğu önemli
Kubrabulut Tuana98 bende 35 haftadayım, aynı sorun bende de var. Hatta foruma sırf bu konuya bakmak için girmiştim. Karnım taş gibi oldu ve geçmeyen bir sertlik var. Bu doğum yaklaştı demek mi ?
karabc Erken doğum riskim var sertleşme arttıkça biraz daha yaklaşıyoruz vücut kendini hazırlıyor sancı ile olursa doktorunuza bildirin
Tuana98 Nslhnkr 1 yaşında kızım var onun arkasın da bide temizlik çok önem veriyorum kolay kolay oturmam
Gulsah91 Tuana98 yalancı sancıymış onlar eğer sık aralıkla adet sancısı gibi sancı girmiyorsa soluna yat dinlen dedi doktor.. geçerse sorun yok geçmeyen bir sancı olursa hemen hastaneye gidin
zhrkhy 34 haftalığım benimde karnım sürekli sert yumuşak değil ama sancım yada kasılma gibi bişeyim yok ama bel ağrım çok fazla korku oldu bana da erken doğum falan olursa diye