HilalYlmz Kızlaaarrr, aklıma bir şey takıldı adet bitim tarihinden mi yoksa ultrason da çıkan hafta mı baz alınıyor? Adet bitimimle ultrason da çıkan hafta farklı 😏
Gulhan3291 HilalYlmz son adet tatihine gore hesaplaniyor. Ultrasonda cikan tarihle son adet tarihiniz arasinda kac hafta varki ?
Buseyvz HilalYlmz Canım ultrason da çıkan bebeğin gelişimiyle ilgili örneğin 10 haftalıksın ultrason da 11 gözüküyorsa 10 haftalık 11 haftaya uyumlu deniyor ve bu gelişim değişiklik gösterebilir bir sonraki muayenede haftanla uyumlu ya da 2 hafta önde de olabiliyor 🤗 Kısacası adetin ilk günü baz alınıyor doğum takibi için
minimicki Buseyvz merhaba benim 2 hafta geriden geliyor reglime göre 10 ama gerçekte 8 haftalığım acaba ilerleyen zamanlarda yakalar mı yoksa böyle mi devam eder
HilalYlmz Buseyvz çok bi fark yok açıkçası sadece bilmediğim için öğrenmek istedim 😍 6+4um adet bitimine göre 7haftalık bilgi için çok teşekkür ederim 😘🌹
Buseyvz minimicki Canım benim büyük ihtimalle yakalar ama devamlı 2 haftada kalsa da sorun olcak bir şey değil geç döllenme olmuş olabilir