UmayAsya Kızlar bebeğimin odası bizim odamızla bitişik hemen yanda ama bazen yorgun olursam ağlarsa duymam diye korkuyorum kullandığınız görüntüsüz uygun ve güzel bebek telsizi var mı ya da alıp denediginiz
Minikasya UmayAsya Canım bebeği tek başına odadamı bırakmayı planlıyorsun ??? Umarım yanlış anlamışımdır
Annecik_ UmayAsya ben dr araştırıracağım şurada bekleyeyim ama demeden duramayacağım benim eski evimde yatak odam çok ufaktı yatağa bile bir tarafından giriyorduk o yüzden minik bir beşikte yanımızda sadece 4 ay yattı sonra odasını ayırdık korkma yani etrafında onu boğacak bir şey olmazsa bir şey olmaz
merve1212- UmayAsya ben motorolaya dünya para vererek aldım ama sonra neyse ki ebebekte iade süresi dolmadan xiaomi’nin kamerasını keşfettim 😀 görüntü ve wifi ile dışardan dahi izleme şansınız oluyor fiyatı da bu özelliklere göre baya uygun. Henüz kullanmadım geliyor ama xiaominin diğer ürünlerinden çok memnunum bu da iyidir diye düşündüm 😀 280 ile 350 lira arasındaydı fiyatları farklı sitelerde, yine çok uygun sayilmaz tabı ki ama özelliklerine göre gayet iyi fiyat aslında.
KkSedakaya UmayAsya merhabaa. Benim 2. Gebeliğim. İlkinde almıştım. 5 sene oluyor. Weewell wmv812 modeli mor renkte olanı . Aşırı memnunun. Donma sinyal gitmesi vs hiçbirşey olmuyor. Kesinlikle tavsiye edebilirim. Yeni minikte de inş aynısını kullanıcam. Banyoya bile onunla girmişliğim var☺️ Hayat kurtarıcı gerçekten
02Aybukeee44 Minikasya heralde sen bebek doğduktan sonra evde iş, temizlik yapmayacaksın tuvalete, banyoya gitmeyeceksin, komşuya bir tabak yemek veya herhangi bişey götürmeyrceksin, eşinle yalnız kalmayacaksın daha çok sayarımda örnek çok yani.
UmayAsya Misrax yani benim mutfakta balkonda isim olunca sürekli pesimde mi gezdircem bende anlamadim bunu rahat rahat yatsın odasında
Minikasya Misrax Çocuklar 1 yaşında doğmuyo. Yeni doğan yalnız bırakılmaz. Büyüklerinizdemi söylemedi hiç
Minikasya 02Aybukeee44 Senin ilk galiba😁 Bende sana sayarımda neyse. Önce bi doğur sonra anlarsın zaten
02Aybukeee44 Minikasya ilk veya 2. Bu seni ilgilendirmez burda önemli olan ne kadar bilgi sahibi olduğun büyüklerinden aldığın hazır bilgiyi çocuklarının üzerinde kullanma 21. Yy dayız babaannenin çağıyla şuan ki çağ çok farklı anneler daha bilinçli sana tavsiyem doktora sor, kitap falan oku hiç olmadı sağlık ocağında ki ebene sor
Misrax Minikasya büyüklerin lafına gore iş yapmıyoruz canım uyuyan bebegin başi beklenilmez doktorlarda aynısını soyluyor kimse 7/24 bebegin başında bekle demiyor
02Aybukeee44 Minikasya heralde bebekten sonra sende sosyal yaşantı, kişisel bakım, temizlik vb. Bitiyor anladığım kadarıyla üzüldüm valla sana düşünsene 7/24 beşiği yanındasın değişik yani.
UmayAsya Annecik_ benim yatak odamda çok küçük ilk beşiği oraya koyduk ama sağlıklı olmayacağını düşündük her şey tıkış tıkış oldu gece zaten çok havasız oluyor o da bebeği de rahatsız etmesin diye küçük odayı bebek odası yaptık
Annecik_ UmayAsya ben de öyle yaptım ve mecburen 4 aylıkken ayırdım her ağladığında yanında oldum gerekirse yanına uzandım onu tehlikeye atacak oyuncak fazla bir battaneye ya da yorgan bulundurmadım eşik için güvenliği sağladım neden yan odada yalnız uyumasın ki içinize dert etmeyin uyuyan çocuğu mutfağa taşıyıp yemek yapacak değiliz bırakalım da mışıl mışıl uyusun ne kadar sert eleştiriler yapmışlar ben size olumlu dönüş yapmak istedim sağlıkla kucağınıza alınacak
UmayAsya Annecik_ Hormon savaşı var bu uygulamada kimse ne derdini paylaşabiliyor ne de yardım,fikir isteyebiliyor en az 1 veya 2 kisi bilmişlik yapiyor sinir oluyorum
merve1212- merve1212- @UmayAsya pardon yanlış hatırlamısim fiyatı 250 civarında şuan trendyolda. Xiaomi miija güvenlik kamerası olarak aratabilrisiniz yorumlar da var