songul89 Arkadaşlar mitokondri nakli prosedürü ile ilgileniyorum bizim aramızda bununla ilgili bir şey bilen var mi?
ardemir1990 songul89 Ukraynada ve Kıbrısta yapıldığını yazıyorlar ama nerde daha iyi ve hangi kliniklerde yapıldığını bilmiyorum
meryemkaratas991 songul89 Türkiyede bildiğim kadarıyla bu tür tedavi uygulanmıyor. Bence Avrupaya gitmeniz gerekecek. Benim başka bir sorunum var ama bu tedavi kısırlık yaşayan kadınlar için çok faydalı olduğunu biliyorum
songul89 ardemir1990 Kıbrıs karantina olduğundan dolayı şimdi kapalı ve ne zaman açılacağını belli değil
songul89 ardemir1990 daha seçemedim en yakın zamanında seçerim bir de bir daha eşimle konuşup artık net bir kararı alacağım. Siz?
ardemir1990 songul89 Ukraynadaki Biotexcom kliniğe gitmeye karar verdim. Fiyatları da uygun. Bence siz bir de inceleyin.
songul89 meryemkaratas991 evet uygulanmıyor bu yüzden şimdi yurt dışındaki tüm kliniklerini araştırıyorum
meryemkaratas991 songul89 doktorunuz hiç bir şey demiyor. Kocam ve ben çocuğa sahip olabiliriz ama olamıyoruz
meryemkaratas991 songul89 daha önce endometrium ince olduğunu doktorumuz dedi. sonra ilacı içip biraz kalınlaştı ama gene de olmuyor