Kunfeyekun Hanımlar sizin burnunuz büyüdü mü? Şimdi yengem bana baktı burnun çok büyümüş dedi ilk defa biri böyle birşey demiş bana çok üzüldüm :(niye burun buyur mu baktı dedi oha o burnun ne kadar büyümüş aglicaktim tam ☹️
Minikasya Kunfeyekun Ben ilk gebeliğimde Shrek diye bi animasyon filmi vardıya hani izledinmi bilmen. Onun eşi viyola vardı. Kendimi burnumu ona benzetmiştim🤣
kucuktosbik27 Kunfeyekun benimde büyüdü bide leke oluştu bir çizgi var burnumda 3. Ayda farkettim yapacak bişe yok hayır burun büyüyünce rahat nefes alsam dert etmicemde dakka başı burun tıkanıyor 😅 doğumdan sonra geçiyor ama dert etme yengen öküzmüş biraz kusura bakma ama
minikturta Kunfeyekun Ya ahahaha sanırım oluyor geçen eşim bana yaklaştı baktı baktı baktı gi senin burnun niye büyümüş fındık gibiydi kestane gibi olmuş dedi 😀😀😀😀 üzülmeyin Rabbim can sağlığı versin başka şeyler olmasın burnumuz gogsumuz büyüsün 😍😘🥰
Busrakilicelli Kizlar biraz alakasiz olacak ama post acmak istemedim. Bebisinizin kalp atışlarını tam olarak ne zaman duydunuz ?
hilosss07 Kunfeyekun evet hamilelikte burun büyür bunun sebebide iki can taşıdığımız için oksijene daha fazla ihtiyaç duymamız. Daha fazla oksijen alabilmek için burun iki katına kadar büyüyor doğumdan sonra tekrar iniyor☺️ Kendini bilmezleri çokta takmayın allah her şeyi mükemmel yaratmış her organımız harika bir işleyiş içinde :)
Sumisalii Kunfeyekun ayy bende cok cirkinlesorim ya hamileligi.de 3 cu hamileligim elim yuzum maffoldu sivilce ve sivilce ixi hep cok kotu
Defneprensesannesi Kunfeyekun ödemden şişiyor scnm büyümüyor banada eşim sabah uyandıgımda dedi cano burnum balcan gibi i olmuş dedi🤣 antep agzıyla konuşuyor o yzden ben üzülmedim dogumdan sonra gececek cünkü