Hypatia Merhaba anneler,gümüş kapak bakıyorum,çok fazla marka var,açıkçası kafam karıştı.memnun kaldığınız ya da kalmadığınız markalar hangileri? Bizlere fikir verirseniz çok sevinirim☺️
mercimeginanne Hypatia https://ty.gl/g4tfiplk ben bunu aldım şuanlık doğum öncesi kullanıyorum memnunum ama doğum sonrası yara olursa işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum :)) alırken 999 ayar olmasına dikkat etmek lazımmış. 2.gün teslim aldım :)
Ozge0634 Hypatia silverlinda diye bi marka aldım hepsi buradadan ben çok memnun kaldım 120 lira gibi bişeydi ben 90 liraya aldım indirimden hiç göğsüm yara olmadı hiç acı çekmedim çok pahalı kremler almıştım lazım olursa diye kapaklarını bile açmadım
Bmom Hypatia ben göğüs kalkanı aldım aventin daha çok işe yaradığını söylediler gümüş kapaktansa gümüş kapak çıkan taşan sütü saklayamiyormus akitiyormus
esra556141 evet yaa bu konuda bende cok kararsızım burda bekliyim pahali olanda var daha ucuz olan da aynı şeyler yaziyo hepsinde ama hepsi ayni şekilde işe yarıyo mu🤷♀️
Hypatia mercimeginanne ya bi de xl olanları var ya,onu neye göre seçicez acaba😃 hani kimsenin meme ucuna da bakmadım ki,normal büyüklük nasıl,benimki büyük mü küçük mü bilmiyorum😃😃
Dilaraa06 mercimeginanne doğum öncesi kaçıncı haftadan itibaren kullanamaya başladın acaba, gün içinde sürekli mı duruyo yoksa belli saatler mı takıyosun
mercimeginanne Hypatia bnm aldıgım standart heralde cnm öyle beden yazmıyordu 😂 zaten minnacık ucunu kapatıyor o kadar 🙈
Ebruliiim Kızlar ben ilk dogumumdan sonra çok sıkıntı yaşadım göğüs yaralarımdan dolayı 3 ay kadar kan aktı resmen emziremesim mastit oldum mastit olunca 42 derece ateşle acillere gittim serum iğne oldum en son annem bana instagramdan silveretti turkey sayfasından aldı 3 sene kadar önce ve ben kurtuldum acılardan çok faydasını gördüm. Pazartesi günü 2 çocuğuma doğuma gidicem kullanmaya başladım şimdiden ben bu sayfadan almanızı tavsiye ederim tercih sizin 😘
Hypatia Ebruliiim ay çok teşekkürler,çok geniş bir yelpazesi var bu ürünlerin,kafa iyice karıştı 😃 bi bakmak lazım o zaman😃 biraz daraltalım seçenekleri😃😃
Hypatia Bmom kapağın üstünden göğüs pedi koyuyorlar genelde,zaten yara İçin ya,süt aksın ,önemli değil o😃 ben yaradan korkuyorum
mercimeginanne Dilaraa06 1-2 saat durduruyorum ama bazen unutup tüm gün takmış oluyor 😂 30. haftada aldım o günden beri arada bir takıyordum şimdi 36 yım hergün takmaya başladım :)