Zehra231 Arkadaşlar merhaba doktorum klomen yazdı bugün sabah akşam birer tane al dedi 5 gün kullan dedi cumartesi bitiyor ilaç pazartesi kontrole çağırdı beni sizin klomen süreciniz nasıl olmuştu birde rahim filmi istedi onu da pazartesi çektiricem
Swlatmn Zehra231valla canım bem hiç yumurtlama problemim yokken Dr klomen yazmıştı oda günde 1 tane ve o Ay hamile kalmamıştım kiste çevirmişti
Esenburhan123 Zehra231 rahim filmini mutlaka çektir. Klomenle kalmadım gebe ama rahim filmi çektirdik öbür ay hiç ilaçsız gebe kaldım. İlaç bitince doktor 2 günde bir yumurta kontrolüne çağırıyor yeterli olduğa ulaşınca çatlama iğnesi oluyorsun
Esraaaaa2 Zehra231 canım bende iki kere klomen kullandım bi sonuç alamadım rahim filmi bende çektirmek istiyorum sen özele mi gidiyorsun belirli tedavilerden sonra rahim çekme zorunluluğu var diyorlar
Esenburhan123 Swlatmn evet benimde öyle olmustu bir kere sonra Doğum kontrol hapı verdi doktora sinir oldum bıraktım o doktoru Başka doktora gitmiştim kullanmadım da Doğum kontrol kendi kendine gitti
Zehra231 Esenburhan123 ben klomen e başladım doktor pazartesi sbaah rahim filmi çektir öğlen sunumla birlikte bakıcam hemde klomen bitmiş oluyor yumurta durumuna bakıcam dedi
Zehra231 Esraaaaa2 şişli echomarda hiç acıtmadan çekiyorlatmış değişik bir makine ile onunla çektiricem inşallah