Minikmucizeem DenizSayer Rica ederim canim ne demek cok sukur Allah kimseye senle ugrasacak firsat vermesin canim🥰
Minikmucizeem Basaksrngl Daha cok beklersin kardesim sen sabir cek tevekkul et Allaha havale et malesef o beklenen hicbir zaman olmuyor Allah senden uzak etsin iyi etsin bosverr ettiklerini bulurlar insallah birgun 😊
Tuba18 Hippolyte_28 😅😅Doğru demişsiniz cidden sadece çocuk yapmakla yapılmış olunmuyor bunun sorumluluğu bakımı var sonuçta
Bencisuce HappyMom -Karnın ne kadar büyümüş, kaç kilo aldın? -Hala erkek mi, kız olma ihtimali yok mu? -Aman dikkat et cocuğu düşürürsün. -Erken doğum yapma, cocuk sakat kalır….. Bİ SUSUN BE ARKADAŞ BİZ BİLMİYOR MUYUZ!
Greyfurt Burda yazılanların hepsini okudum böyle diyenlerin ağızlarının ortasına bi tane patlatasım geliyor inanın ki ağzı olan konuşuyor 🤗🤗
Edibeglsvr DenizSayer valla öyle olmuyor bi süre sonra sen de yoldan çıkıyorsun 😃 çünkü sürekli sürekli söyleniyor böyle şeyler insan bi noktadan sonra patlıyor artık . Ve İnan karşındakine aynısını yapmadan anlamıyorlar seni kırdığını. Tek sen üzülceğine yap aynısını oturup düşünsünler evlerinde
tavuklupilav HappyMom Çocuğunun ismini Yahya koyan akrabam Ömer Asaf koyacağımı duyunca “ay ben asla o isimle çağırmam değiştirin hiç güzel değil ki ya ” dedi 😄 bende yahya’yı duyduğumda hiç beğenmemiştim ama yorum yapmak bana düşmezdi onun gibi yapmamıştım hayırlı olsun adıyla yaşasın deyip geçmiştim
Greyfurt tavuklupilav sende sanane deseydin canım onene koyacağım isimden kaynana kayınbaba bitti akraba başlamış isme karışmaya
Umfa HappyMom Eşimle evlenmeden 7 sene konuştuk ama aramızda bin km mesafe vardı ve o yıllar içinde sadece iki kere yüz yüze gelebildik sonunda evlendik. Daha iki ay geçmeden çocuk sormaya başladılar hatta yeni evimin asansöründe bı teyzeyle karşılaştım ismimi sormadan merhaba demeden yeni mi evlisin dedi evet dedim çocuk yok mu dedi ne diyeceğimi bilemedim daha iki ay oldu düşünmüyorum falan dedim . Bir yıl geçti ve çocuk istedik Rabbim ister istemez nasip etti çok şükür 🤲🏻 ama çevreyi hiç kafaya takmadan ne zaman istersem o zaman yaparım dedim kimse kimsenin özeline karışamaz dedim bır süre sonra sormayı bıraktılar zaten öyle cevap verince
Dryalp HappyMom çevrede olmasada illa bir yerden çıkıyorlar.hadi yaşları büyüklere laf anlatamıyoruz ama yaşı genç olanlar da aynı oluyor yol cocuk istemıyormusunuz olmuyor mu yok doğunca şunu yapın daha birsürü vardı kırılmasınlar diye bırsey demezdım sonradan hepsini kırdım valla suan cok rahatım🤗
cloverart 3Mucizem ya bende 3. Ye hamileyim 2 oğlum var kızım olacak şimdi. Yediler beynimi her hamile olduğumu duyan hadi bakalım kızı tuttur bu sefer dediler. İddeaya girenler oldu ya 😂 hep hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun dedim.. Kız olduğunu öğrendik bu seferde hadi iyisin kızı buldun diyorlar şaka gibi ama maalesef bu zihniyetteki insanlar gerçek ve yakınlarımız🥶
3Mucizem cloverart hayırlı olsun ben de isterdim her iki evlat sevgisini tadayım ama nasip Rabbim ne verirse o. İşlerine gelince herşey Allahtan, çocuğa gelince buda mı erkek yine tutturamadın,ikinci oğlumda da aynısı yaşadım üzermiyim diye düşünmüyorlar ve evet bunlar yakınlarımız😒😒
Ervaerva cloverart kızın olsa oğlanı buldun gözün Aydın derler benm cevremdede erkk evlat aşkı var insanları geriyorlar
umudumvar2 HappyMom empati kuramayanlar çok bilmişler insanlara yüksekten bakanlar laf taşıyanlar iki yüzlüler olmayan şeyi olmuş gösterenler
Berfin3 Gulsah91 kayinvalidemde onlardan iste. Cinsiyet tahmini yaparken annem ben kız hissediyorum dedi. Anneme ne kızı hiç kız falan degil biz oyle dusunmuyoruz erkek olacak diye annemi tersledi. O an cok dua ettim kızım olsun diye ama oglum olacak ona bile sevinemedim o kadar sinirlendim ki kayınvalidemin bu sözüne. Sanki ikisi de evlat degil. Ama ilki erkek olmak zorunda gibi davraniyorlar
Merveee123 Yaa canım pek kilo almamışsın cocuk gelişiyor mu bari kilosu kac? Ismini sorar ayy bende hic sevmem o isimdekiler cok alıngan huysuz olurlar..
MerveTheMom DenizSayer bendeki sivilceler görmeliydin, ergenlikte yaşamadım böyle birşey ama cilt bakımını düzene oturtunca geçti şükür, rutin devam etmek lazım. Cilt sürekli yağlanacak sen sürekli dengeleyeceksin metodu bende işe yaradı.
DenizSayer MerveTheMom bendede aynısı şu an canım hiç sivilcem çıkmazdı ama şu an özellikle çenemde kaşınıyor ve lekeli sivilce çıkıyor biri kuruyor diğeri her yerim sivilce oldu bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kendimi rahatsız hissediyorum böyle doktorumu söylüycem çare bulursa çare bulamazsa bende bakım felan yapmayı deniycem bebek gibi cildimin halini gören şaşırıyor ☹️