tugbaaltun44 Merhaba 6+2 gunluk hamileyim . Rabbim tamamina erdirir insallah. Reyap hastanesi Mesut Karakusa randevumu aldim kendisine muayne olaniniz var mi ? Gidenlerin goruslerini merak ediyorum ☺️ Sevgiler💕
BusraSY tugbaaltun44 Normalde başka bir hastanede takibim yapılıyor. Ama ikili test için mesut beye gittim. Gayet ilgili bir doktor ben çok memnun kaldım👍🏼
Selhan tugbaaltun44 37.haftadayız 8.hafta da tanıştım kendisiyle ve memnunum çok ilgili ve anlayışlı biri en önemlisi ufacık bisey de ulaşabilmek ve hemen geri dönüş sağlaması rahatlatması efendiliği 😊
Snmaydemr 13.haftamda bana cinsiyeti söylemişti ve dediği de çıktı ama bayan dr.isterseniz Diler koyuncu derim mükemmel bi doktor.
tugbaaltun44 Selhan Selhan cok sevindim memnun kalmaniza tesekkur ederim bebeginizi saglikla kucaklarsiniz insallah 😊🤲🏻
pinktime Selhan siz mesut beyde mi doğum yaptınız forumda yorum arıyorum ama bulamıyorum pek.Memnun kaldınızmı? Doğumuma çok az bi süre var inşallah cevap verirsiniz:(
Dimplesgirll 34 hastalıkken eşimle gittik çok memnun kaldık insanın içini rahatlatıyor bence iyi bir doktor
_RainBow Memnun olanlar vardı canım ya bende hatırlayamadım nicklerini şimdi niye korktun bu kadar 😕bende diler hanımdayım gözümü kapattım artık orda olucak doğumum aksi bişey olmazsa,umarım yazarsın bizedendoğumdan sonrada 😔
tugbaaltun44 Selhan saglikla buyutun insallah mesut bey icin normal dogumcu degil diyorlar siz nasil yaptiniz dogumunuzu acaba