Sevdaelmc Arkadaşlar birşey sormak istiyorum Ben iki gündür erken gebelik testi yapıyorum çok silik bir şekilde çıkıyor adetime 5 gün var kan verdim bugün 1,7 çıktı sizce yükselir mi :/
BsraAktr Sevdaelmc ben regl olmama 7 gün kala erken test yaptım silik çıkmıştı gittim hemen kan verdim sonucum 30 çıkmıştı ama seninki geç döllenme de olabilir bence yarın bi daha kan ver canım
msa06 Sevdaelmc nasip allah bilir. 2 günde iki katına çıkar. 1500 üstüne çıkınca ultrasonda görülebilir. Sürekli test yapıp takip etmeye gerek yok. Gebeymissiniz gibi dikkat edin folik asit başlayın. Ama gebe degilmissiniz gibi bağlanmayın çok ümitlenmeyin bir süre unutun. Doktorunuz tekrar çağırınca kontrole gidin.
Sevdaelmc sehrengiz_8 valla bu ay da ovulasyon ile değerlendirmiştim umitliydim baya ama nasip kısmet ne zamansa artik :(
sehrengiz_8 Sevdaelmc bekle canım o zaman daha yeni imiş İnşaAllah bu ay olur hayırlısı ile bakalım benim de yarın adet günüm yumurtlama göremedim testlerim bozuk çıktı. İnşaAllah hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli
Sevdaelmc sehrengiz_8 amin canım amin inşallah inşallah canimm 🤲 ben trendyoldan aldım Certain çok memnun kaldım canım inşallah hamiş oluruzda gerek kalmaz bidaha
Sevdaelmc Deryayurt canım şuan adet ağrısı gibi tatlı ağrı var test yapıyorum erken gebelik çok silik çıkıyor 3 tane yaptım 3de öyle ben anlamadım cidden 😔