iremgun belisslinaa cips, kola belki 20 sene oldu yemeyeli 😀😀 hiç aramıyorum. Hamburger çok severdim napcam diye düşünürdüm hep zerre canım çekmiyor ben de şaşırıyorum. Daha 12 haftalık gerçi bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak merakla bekliyorum 🤗🤗
[silindi] belisslinaa doktor açlık şekerin sınırda dedi dikkat et dedi bende şekere çikolataya başladım aşerşyorum resmen bakalım haftaya gene kontrol var ne diyecek 😄
ikizcanlarim2021 belisslinaa bende yiyorum dozunda tabiki arada az da olsa tüketebiliriz bence :)))) en önemlisi sigara içmiyorsanız kendinizi bunlarla az yemek şartıyla şımartabilirsiniz bence ☺️☺️ Ben canım ne istiyorsa yiyorum tadını kaçırmadan
Pregnantttt kucuktosbik27 benim normal gebelik değil sorunlarımı bilmeden bunları yazmanız biraz kötü olmuş tüp bebek tedavisi ile gebeliğim başladı artı farklı özel rahatsızlıklarımda var bu yüzden doktor onaylı besleniyorum sağlıklı günler dilerim ..
kucuktosbik27 Pregnantttt Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinde ben size kötü birşey demek istemedim kendinizi kötü hissediyosunuz gibi geldi alternatif sundum yapıp yapmamak size kalmış siz kendiniz için iyi olanı daha iyi bilirsiniz tabi doktorunuzla beraber
Annecik_ belisslinaa jeliboooooooonnnnnn diye çatlayabilirim normalde de öyle pek yemem 😂 susi içinde tee japonyaya gidebilirim öyle canım istiyor ama suşiyi yiyememm
Pregnantttt belisslinaa kızzz bende ekşi mayalı siyez ekmeği yiye yiye ekşiycem artık ciddi gına geldi 🙄
aytn123 belisslinaa tatlı dışında hamur işi yiyorum ben de pisi, poğaça, bolca ekmek, börek 😅çok şükür ki şuanda kilo almadım Insallh bi süre daha kilo almm😅 bu kadar hamur yemeye ne kadar dayanır vücut bilemem 😅
Pregnantttt kucuktosbik27 moralim bozuk kusura bakmayın bi an ters anladım mazur görün 🙄 sağlıklı beslenmekten yoruldum artık anlarsınız beni
kucuktosbik27 Pregnantttt bende diyetisyenle devam ediyorum sağlıklı bebişim olsun bütün vitaminlerimiz yerinde olsun diye ☺️ arada izin veriyor doktor hamur işi çok seviyorum abartmadan yiyorum sucukta çok sevmem ama eşime yapınca çok canım çekiyor 27. Haftadayım 4 5 dilim anca yemişimdir herhelde 😅 gözüm kalmasın diye oda. siz kendinizi sıkmayın ki bebişte sıkmasın ☺️
Pregnantttt kucuktosbik27 henüz 14.günümüz kalkmadan yatıyorum heyecanla bekliyorum ikiz olucak inşallah 😍 benim kilo problemim hiç olmadı ama işte tedaviler falan zorladı bayağı psikolojik olarak yıprandım oldukça.. mutfağa gitmeyeli öyle uzun olduki annem bizle kalıyor sağolsun yardımcım çok