LiyaNehir Selhan rica ederim canım bence normali bir dene derim. Açılman olmazsa mecbur sezeryan olursun belki de doğum anında açılacak çatın hiç belli olmaz canım ☺️☺️
fatos2404 Selhan ablamda 1.50 4 çocuğu var ve hepsi normal doğum😂 boyla ne alakası var ya kusura bakmayın ama doktorlarda artık saçmalayacak yer arıyo 😂😂😂
CansuDemir Ayrıca açılma konusunda meryem ana otunu bulup kullanabilen 2 tanıdığım var.Bende anneme söyledim,Çanakkale’de yok bulamadım.Belki annem Bursa’da bulur.Muhakkak bulcam alcam,doğumda açılmayı kolaylaştırıyormuş.Nette de çok kişide kullanım yorumları okudum.Sonuçta ilaç değil iğne değil denicem ilerde.
Selhan CansuDemir Aynen ananem gecen sene hacca gittiğinde almıştı duruyo onu yapicam ama sancıyı bekleyipmi yapsam ne zmn yapsam acaba ya🙄
Melisct94 Selhan İlgincmiş ne kadar çok kısa boylu arkadaşım var hepside normal doğum yaptı hiç onlardanda duymadım bunu. ☺️ Daha neler duyucaz kimbilir 🙈
Selhan Melisct94 Valla hurmayı soledim açılma yapiyomus yemege başladım diye dalga geçer gibi güldü bizim terimlerle onlarinki uymuyo😑
CansuDemir Selhan benim bildiğim duyduğum sancı başlayınca ılık suya konuyor.Ot açıldıkça rahim de açılıyormuş. Sancı başlamadan misal 40. Haftasına filan gelip de koyan var mıdır bilmiyorum