Gunleridag Dilarasoydan Öncede dediğim gibi benim kendi doktorum hiç baktırmıyordu gittiğim başka bir doktor bu değere bakmak istedi. Evet bende sizin durumunuzu düşünerek teselli buldum açıkçası demek olacağı zaman ilaçsızda yükselebiliyor. Doktorumdan soracağım bu durumu. Sizde bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Dilarasoydan Gunleridag suan da da progeateron seviyem 15 beta 1420 cumartesi kese icin gideceğim 4+6 olduk 🤰🏻
Koylu_guzeli Meyracukurmaraz ben soğan küru de yaptim macun da kullandim ama malesef yine olmuyor diyirum ya yapmadığım sey kalmadı
Koylu_guzeli Dilarasoydan anladim canim valla ben ne yalan soylim guveniyordum güçlü bir ilacmis ama kullandim olmadi bu ay doktor bir ay tek verdi bu ilaç icin tedavi başka bir sorun da yok hala anlamis degilim neden olmuyo
Dilarasoydan Koylu_guzeli kuzum kafanı rahatlatmaya calis kafana taktikca olmuyor. Ben olmazsa olmasin dedim tedaviyi ilaci biraktim o ay hamile kaldim hic beklentim yoktu bende senelerdir bekliyordum
Koylu_guzeli Dilarasoydan valla bu ay bende oyle yapacagim canim ilacida kullanmadim zaten hicbirsey yapmicam bakalim ne olacak
Peliiin Koylu_guzeli canım hiç prolaktin değerine baktırdın mı o da düşük yapmaya neden oluyor ve doktorlar genelde o değere bakmıyorlar
Gokceeeee-_ Koylu_guzeli Folik asit kullandın mı canım hiç doktorum hamile kalmadan önce onu önermişti bana bir danış istersen doktoruna
aysanne @Koylu_guzeli# selam canım yazılarını okudum bende çok takıyorum kafama 1,5 yıldır Allahım isteyen herkese nasip etsin sonra bize🤲🏻
Koylu_guzeli aysanne amin canim çok şükür Rabbim bizi sevindirdi insallah sonuna kadar gider. Allah sana ve tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah