Hanz ayca8181 suan bende hastanedeyim ve hic kiprasma yok nst bağlıyım ama gelesi yok cocugumun 😂 bel ağrım var sadece hazırlık tamam beklemedeyiz 38+2 😍
Meltemkol ayca8181 bende 38+5 dün çatı oldum nst girdim hiç bir şey yok doktor biz beklicez bunu öyle gözüküyor dedi
Deryanneadayi ayca8181 38+1 deyim henüz bi değişiklik yok halen yukarda gibi ama dünden beri koyu sarı akıntım başladı sebebini bilen var mı yada aynısı yaşayan yarın kontrolüm var ama merak içerisindeyim
AsumanTugce Deryanneadayi bebek kanala girince akıntı artıyor canım . 38+2 yim 36 dan beri kanalda yaklaşık 20 gündür suyum geliyormus gibi hissettirecek kadar akıntım arttı
ayca8181 busraa5465 Benimkide öyle bir an önce gelsin istiyorum bu sekılde belirtisizlik daha çok sıkıcı
Pembgl ayca8181 39+2 den selamlar dün gittim kontrole hiç bir hareket yok doğası yok sanırım pazartesi ye kadar gün verdi doğmazsa suni falan verecek sanırım pazartesi direk yatış yapacakmış inşallah kendiliğinden sancı başlar bekliyorum☺️
Merve52 38+3 sen selamlar 😅 Dün gece ayaklarıyla kendini ittirdiğini bariz hissettim yani, dedim az daha zorla oğlum çıkacaksın 😅 Bugünden beri gaz sancısı gibi tuhaf tuhaf ağrılarım var bakalım keşke doğum belirtisi olsa da sabaha doğursam 😁