Zynp63 Bir arkadaşım da hamile ve göğüs ucu çok hafif karardı fazla değil yani kararma az olup oğlu olacak olan var mı
mom44 Zynp63 kararma genelde kız bebekte okur derler kızımda hiç olmadı. Komsumun kızı oldu resmen kap kara oldu. Bi arkadşaımında oğlu oldu oda karardı cinsiyetle alakalı değil bence
Lithops Zynp63 anlamadım çok saçma değil mi? hem öğrenmek istiyor hem de göğüs ucundan tahmin mi etmeye çalışıyor?
Lithops Zynp63 hayır yani bu kadar merak ediyorsa ve bir cinsiyet talebi varsa neden göğüs ucundan tahmin etmeye çalışıyor. Garip olan bu. Ultrasondan cinsiyet öğrenmeyen insan için kız erkek farketmez ki.
Krizantem_ Zynp63 Benim kararma olmadı daha 24. Haftamdayım belki olur bilmiyorum bebeğim erkek. Arkadaşımın kopkoyu oldu onun da bebeği erkek. Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum sanırım esmerler de kararma daha çok oluyor.
Zynp63 Krizantem_ benim bir eltşmşn teni bembeyaz ama bildiğin kömür olmuştu etmer olan arkadaşımın da öyle olmuştu ben sarışın bir anneyim benim koyu ama kapkara değil
Zynp63 Senayyalcin oda kız istiyor az olunca kızdır kesin diyor ama doğumda Süpriz yaşarmıyım acaba dio