30 haftalık hamıleyim esımle 2 yıldır evliyiz oglumuz olsaydı yıllarıdr esımın ıstedıgı bı isim vardı o olucaktı biz kızımın olcagnı ögrendik benm kız icin istedgm bi iki isim vardı ısım konusunda cok zorlanıyodm secemıyodm sevemıyodum benm istedgm ismede eşim hayır dedi ailesinin de etkisinde olarak onları mutlu etmek istiyodu hep benmde gönlüm olsun onalrında olsun hesabı artık zaman azaldı öyle isim bakarken ecrin ismini söyledm bi an esimde begendi ailesidr vardı onlarda begendi tabi ama ben koyalım edelim demedm düsündüm bi kac gün sindiremedim de tam olarak içime sonra bu ismin tek konulmaması gerektıgını ögrendım hem anlamıyla alakalı hemde cocuklara agır geldıgını okudum ve duydum bi kac yerden esimede ecrin le birlikte bi isim daha olsun bare dedm tabi ben baskalarının lafıyla hareket edıyorm dıyerek asla kabul etmedi günlerdir kavga edıyoruz ismi herkese söyledıgı ıcın vazgeçmiyo da benimde içime sinmiyo ama hc bi sekılde ne ismi degisiyo nede benm istedgm gibi iki isim yapmıyo kızıma hic bisey yaptırmak bile gelmiyor o isimle hic bisey yaptırmadım cok zoruma gidiyo napıcagmı bilmıyorm asla beni düşünmüyo