Pelin093 benim liseye giderken aşırı bir baş agrım oluyordu sabahlıyodum uykum gelmiyordu hiç o baş ağrısından sürekli hastaneye götürdü babam doktorlar bisey bulamadı ozaman küçüktüm tabi sonra nişanlandım dedim tekrar baş agrılarım arttı 24 yaşındayım istanbulda bir doktora gittim devlet hastanesine ordaki doktora anlattım baş agrılarım var gecmiyo tansiyonum düşüyor hep ben kendimi bildim bileli dedim doktor hiç bisey yapmadan bana teşhiş koydu hidrosefali hastasısınız dedi siz emar yazdı emare girdim doğru çıktı ozaman sıvı birikimim yoktu bu oladabilir olmayadabilir dedi 2 yıl falan geçti geçmedi sürekli yılda 1 kere emara girip kontröl ettiriyorduk beynim sıvı üretmeye başlamış bununla beraber baş ağrıları arttı uyutmuyordu beni değişik doktorlara gittim hepsi ayrı birşey söyledi psikolojim bozuldu ameliyat olman gerek falan filan ilk bana teşhis koyan doktora gittim böyle diyorlar dedim hayır gerek yok dedi belden sıvı alıp beyindeki sıvıyı boşaltabiliriz dedi tamam dedim hamile şüphem vardı ilk sıvımı ozaman aldırdım 4 kere işlem yapıldı hamileligim boyunca sıvıdan sonraki ortaya çıkan baş agrisi beni öldürüyo kalkamıyosun kafam cekiliyor yemek yiyemiyorum 1 kaşık yemeği zor yiyordum dayanamayip kendimi yatağa atıp ağlıyodum hep dogumum mart 15 te allahın izniyle doktor bebeğim sütten kesilince ameliyat olmamı önerdi şant ameliyatı çözüm değil başlı başına bela takıyorlar çalişmayabiliyor tıkanırsa yeniden ameliyat olmak zorunda birakılıyosunuz şant olduğunda sıvınız yine yüksek çıkabiliyor ya olucam karar verip yada olmucam ölmeyi beklicem ☹ çünkü öldürücü bir hastalık bunu doktorlar söylüyor allaha şükür hidrosefali hastalığım var ama görüyorum duyuyorum yürüyorum hidrosefali hastaları göremez duyamaz yürüyemez doktorlar beni gördüklerinde şaşırıyorlar sadece her iki gözümde ödem oluştu geçmiyor göz sinirlerime kadar gelmiş