Hayalleredogru Merhabalar ben miniğimin hareketlerini 18. Haftadan beri hissediyorum ilk gebelik ama dünden beri hissedemiyorum sanki bu haftalarda düzensiz olması normal değil mi tecrübeli annelere sormak istedim
EsmamM18 Hayalleredogru 19 haftadayım 2.gebeliğim. 16. Haftadan itibaren hissediyorum. Dün mesela hiç hissetmedim. Bugün de deli gibi oynuyor içimde. Korkmayın tabi uzun süre hissetmezseniz sağlık ocağına gidebilirsiniz. Orada kalp atışlarını kontrol edebilirsiniz.
Bsmlh Hayalleredogru çok normal hatta benım o haftalarda ⅔ gün hissetmediğini dr gittiğim oldu oynuyor ama mınık mınık sen hissetmiyorsun dedi benım 2.bebek bu arada
Kaderimm Hayalleredogru çok normal tatlım bizimkide hiç durmuyor bazen diyorum eşime tut kizinida biraz uyuyim ben 🙈
Haticeyuce31 Hayalleredogru nroml canim merak etme benimde 2..bebegim mesela 16 da başladım hissetmeye aşırı hareketli simdi 21+1iz bu haftaya girdik akşamları falan gene hareketli gündüzler daha sakin gecen hafta hele deli gibi vururdu 23 24 e kadar böyle düzensiz gidiyor bak sabaha kalktığımda biraz hareketliydi sonradan hic hissetmedim simdi simdi bir iki vuruyor kuzucum
Hayalleredogru EsmamM18 ya insan çok tedirgin oluyor bide bende gaz problemi var sürekli sancı acaba ondan mı hissedemiyorum diyorum
Hayalleredogru Haticeyuce31 Elif06_ Smy238 Kaderimm Bsmlh EsmamM18 bide hep aynı yönden mi vuruyor benim hep sol kaşıkta hissediyorum en başından beri çok az sağ tarafta hissettim onda da emin olamadım
Elif06_ Suanki durumum dunden beri bendede azalma oldu hareketlerde acaba bi skntimi oldu dye nete baktim kotu seylerde yazinca korktum normalmi acaba
Haticeyuce31 Hayalleredogru zamanla değişiyor canim benn mesela genelde sagda idi sonra arada solda oldu simdide yavs yavas yukarılara vuruyor 😊 simdi mesele yemek yedim tam ortalardan pat pat vuruyor artk dışarıdan da görünüyor daha keyifli 🥰
Kaderimm Hayalleredogru 19haftaya kadar sol tarafumdaydi orda tepelenirdi 1hafta önce sağıma geçti şimdi orda tepiyor arada ortalara uzatıyor tekmeleri 🤗
aysesurucu Haticeyuce31 bende 18. haftama girdim ama hareket edince nasıl oluyor acaba ? İğne batması gibi mi ? Ben anlayamıyorum galiba
mommy2 Hayalleredogru uzun süre hissetmezsen biraz çikolata ye bir süre sonra hareket ettiğini göreceksin
Hayalleredogru mommy2 ben öyle yaptım detaylı zamanı 2 tane uzun çikolata yedim su içtim detaylıya girdim uyuyordu😂😂 annesi gibi çikolata sevmiyor sanırım😂
Entm_18 Hayalleredogru Çok normal biz şuan 32 haftalığız ama 2 gündür benim kızımda oynamıyor uyurken gerildim bilinçsiz olarak sonra kendimi toparladım ama bugün sağlık ocağına gittim kalp atışları vardı çok şükür doktorumda ankaraya gitmis işin kötü tarafı kafayı yicem oynamıyor diye
Hayalleredogru Entm_18 kalp atışı varmış canım elhamdulillah bende gerildim 2 kez bende ondan korktum açıkçası yatarken çok deli yatıyorum hala😒