Hanfebyrktr Bebeğim 10gunluk 10gundur gogsum yara ağlaya ağlaya emziriyorum zeytin yağı ayva çekirdeği ve göğüs ucu spreyi kullandım hiçbiri fayda etmedi kesin olarak geçmesii için ne önerirsiniz artık dayanamıyorum
bebissveannesi Hanfebyrktr bende herşeyi kullanmıştım ama iki haftadan sonra geçti sanırım meme ucu alışınca kendi geçiyor 🤷♀️
gamzetahsin Hanfebyrktr sorma canim bnmde yara oldu hep kanadi emzirmek istemiyordum herseyi denedim fito krem ve lansinoh kremi karistirip surdum ustune temas etmesin diye kapak koydum iyi geldi bi nebze
burcuhazal Hanfebyrktr yanlış pozisyonda emzirdiğiniz için yara oluyormuş sadece ucunu alıyorsa yara oluyormuş biraz hava alması için açık bırak yada göğüs kalkanı kullan
Senmerve Hanfebyrktr brbrk doğru emmeyi bilmediği için canım kahverengi kısmı agzına tam vermeye çalış bide sütyen takmuyosan evdeyim diye bazıları takmadıgı için söylüyorum aütten tak çünkü kıyafet uca sürttükçe tahriş ediyor
Boys_mama Lansinoh kullanmıştım ben. Ama öyle hemen geçmiyor. Acısı dinene kadar silikon uçla emzirdim. Sonra alışıyorsun.