Helllooooo 39+4 nişanım geldi az önce kahverengi sarı sümüksü bişe. Sancım yok ama 😿 ne zaman doğururum acaba Cuma’ya kadar gelmezse doktor suni verecek cuma 😭
Varol123 Helllooooo sakin ol canım merdiven in çık hurma ye squat yap ılık bi duş al ama istersen ilk olaark bi doktoruna sor
Senayyalcin Helllooooo Sakin olun öncelikle isterseniz ılık bir duşa girin yürüyüş yapın hurma da yiyebilirsiniz açılma yapar,İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Helllooooo Senayyalcin yürüş haptım canım annemdeyim şuan eve gidince duş alıcam spuat hareketleri yapıcam birazdan
Aygul01 Helllooooo senin yerinde olsam su andan itibaren bol bol yürürüm. Hurma kaynat suyunu ic. Gece yatmadan ilik dus al. Suyunu kontrol et. Zaten hissedersin. Yarına kadar doğurursun bence. Genelikte 24 saat sürmüyor nisan geldikten sonra. Hadi hayırlısı
Helllooooo Aygul01 yürüş yaptım canım yarım saat bir saat tansiyonum düştü diye bıraktım birazdan spuat hareketi yapıcam biraz
Handannnn Helllooooo kimisinde aynı gün içinde de su gelip doğum oluyor kimisinde de 2 3 gün sürüyor bende de 2 gün sonra doğum yapmıştım merdiven inip çıkın bol yürüyüş yapın
Handannnn Helllooooo ben 30. Haftamdan sonra hep 1 cm açılma ile gezdim 3 hafta sonra 2 olmuştu doğuma suyum geldi diye gittiğimde 3 cmdi