Aleynaszrrr Gamzeakd bana da doktorum zamanı geldi detaylıya git dedi bende dün aşı oldum yarın da kan vericem bu aşı olmak da çok zor dünden beri kolumu hissetmiyorum 🤦🏻♀️😣
Gamzeakd Aleynaszrrr yaa geçmiş olsun canım. Bakalım nasıl olacak 🥰 hayırlısıyla sende detaylıda öğrenirsin inşallh cinsiyetini 😘
Zeynep1111 Ogrtmenhnm ya kilolu zayıf çok önemli değil sağlıklı olsunlarda hem kilolu olunca bide onu doğurması var nasıl doğururuz😄
Ogrtmenhnm Zeynep1111 ya tabi ki orası öyle de zayıf denilince de üzülüyor insan 😀😀 şimdi kilo almıyor mu diye takıyoruz kafamıza , son zamanlarda çok mu kilo aldı diye takarız kafamıza 😀
Zeynep1111 Sermec27 benimde annemde babaannem de kayınpederimde var iki tarafta da olduğu için zaten doktorum şekeri çıkabilir çok kilo alırsa eğer demişti
Sermec27 Zeynep1111 benim de iki tarafta da var fazlasıyla ama benim ilk gebelikte şeker yüklemesi yapılmıştı ve şeker cıkmamıştı bunda da su an bebek iri değil haftasıyla uyumlu su fazlalıgı da yok bakalım yine yaptırcam ben her ihtimale karşı bu gebelikte
Gamzeakd Zeynep1111 evet işte bende onu diyirum 22 haftada 527 ydi ama 35. Haftada 2700 doğdu . 22. Haftada da normal demişlerdi bana zaten . O yüzden seninkide kilolu değil yani normal bence
Zeynep1111 Sermec27 bende de herşey normal suyu falan sadece kilosuna dikkat etmem gerektiğini söyledi için ben meraklandım ama şimdi bakıyorum da yorumlara gayet iyi gidiyo gibi
Linam6868 Aleynaszrrr 17 haftalıkken 174 grmdi şimdi ne kadar bilmiyorum 20+3 hamileyim 1 2 hafta sonra kontrole gidecem sağlıklı olsun da önemli olan sağlıklı olması
Sermec27 Zeynep1111 bilmiyorum doktorum bana dikkat et demedi sadece 4 günlük ileride o da cok normal dedi suyum da fazla değil iri bir bebek değil yani
Aleynaszrrr Burcubd bence gayet normal kendini üzme Canım bebek etkileniyor böyle şeyler de bol bol muz ye pekmez ye gece yatmadan süt iç meyveli yoğurt ye çok daha iyi olacaktır 🙏🥰❤️