Tugbabuglem58 Bir arkadasimin testi bi düşüğü oldu ve 1bucuk 2 senedir istiyolardi ama olmuyodu bu sefer yumurtlama takibi yapti adetine 3 gün var https://imgyukle.com/i/LlZ7aG
Hatice35 Tugbabuglem58 hayırlı olsun gebelik var bende yumurtlama takibi yaptım adettime üç gün kala test yaptım testim bundan daha silik ti şimdi 8 haftalığım hemen kan testi yapsın
Tugbabuglem58 Cutebaby ya oylemi emin olamiyoruz cok bekledi olsun olsun diye sunada teste bile yanlismidir diyr dusunuyor
Babymomannesi Tugbabuglem58 bencexe pozitif emin olmak için bir tane erken gebelik testi alın daha net olur
Sermec27 Tugbabuglem58 benim adete 3 gün kala bundan daha silik cıkmıştı inşallah bu sefer kucagına almakta nasip olur arkadasının 🥰
Misafirhanem Eğer yaptığı anda boyle çıktı ise hayırlı olsun pozitif ama test bekledikten sonra böyle sonuç çıktıysa yanılma olabilir
Sevilayklnc Testi yapsın sonrasında onda da 5 dk içinde sonuç böyle çıkarsa kan versin inşallah pozitiftir 🙏
yagmur_gamze Tugbabuglem58 hmmm anladım ama olsun inşallah hayırlı bir evlat nasip eder allah amin 🙏🙏🙏🙏