Mutlulugum19 Hemsireanne35 ya konu başlığıyla alakası yok fakat benim akıntı gibi çok az kahverengi lekelenme geliyor bu haftada normal mi yoksa doktora gitmeli miyim sizin doğumunuz yaklaştığı için soruyorum kusura bakmayın şuan çok korkuyorum 😔
Mutlulugum19 Kutaybelinay valla sozi tedirgin etmek istemem sadece arkadaşın dediğini söylemek istedim reşat bozoklar dedi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Hemsireanne35 Mutlulugum19 yerleşme kanaması olabilir genelde açık kırmızı kanama çok tehlikeli oluyor ama siz yine de ne olur ne olmaz bence bir doktora gidin mutlaka her gebelik farklı oluyor
Mutlulugum19 Hemsireanne35 teşekkür ederim ilk defa böyle bişey geliyor başıma korktum kahverengi kırmızı falan değil ama yarın bi doktora gidelim
Kubra3535 Mutlulugum19 karataş aysel hanıma gidiyorum cok memnunum ve cevremde dogum yapanlar var ve hastanede en önmlisi yeni doğan ünitesi var cok ilgili bilgili bir doktor nunarası var ve istediğin zaman whatsapp üzerinden yazıyorsun ve dönüyorlar tavsiye ederim
EzgiKizilates Mutlulugum19 şuan alsancakta Umur Yensele gidiyorum kendi yeri var emekli olmuş Çınarlı hastanesinden Doğum için egepol güzel demişti o ne önerirse ona gideceğiz doktorumdan çok memnunum
Deletedmom71 GizemArga 3.300 doğum içinde hiçbir şey yok. Ama ekstra yatış olursa, oda süsleme fotoğrafçı olursa 1.000 tl falan daha oynuyor tabi en son böyleydi değişik paketler var bisürü. Şuanda değişti sanırım fiyatlar
buse_yildiz24 Ttgctrn evet katılıyorum bende yeşilyurtta oturuyorum egepole gitmem 10dkk sürmüyor . Bülent bey gerçekten çok iyi çok ilgili bir doktor bende çok memnunum kendisinden 👌
AyazAdamom busraykd merhaba bende can hastanesine gidiyorum bir kere gittim daha aklımda soru işaretleri var sen ne zamandır gidiyorsun canım birde hangi doktora
bahris Merhaba kızlar bende egepolde Hakan hocanın hastasıydım sonra gidince Dilek hocadan çok memnun kaldım ve ilgili bir doktordu.ancak dediğiniz gibi acil durumlarda egepolde o gecenin nöbetçi doktoru geliyor.bebişim kakasını yapınca bir gece ansızın sezeryanla Cemil hoca sayesinde bebeğimi dünyaya getirdim. Ancak sezeryan bölgemde şu an skar gebelik yaşadım bilginize..