NerminBal Kızlar 37+4 olduk iki gündür lavaboya zor yetişiyorum afedersiniz bardak boşalır gibi oluyor inanılmaz İshal oldum bu hafta da neden bilmiyorum olan var mı ?😞
Tlyaltnts NerminBal benim de öyle 1 haftadır ve hergün muz yerim son haftalarda hormonlardan kaynaklı diye biliyorum
Babymomannesi NerminBal bi yerde okudum bağırsaklar kendini boşaltıp rahime yer açıyomuş kasılması için yani vücudunuz kendini doğuma hazırlıyo 🤲🏻 Ne güzel bir mucize
Dilanbozkurt NerminBal canım doktorum doğum belirtisi dedi bana . İshal olursan haberim olsun dedi. Bende yarın 37 ye giriyorum
Syma-ma NerminBal canım ishal doğumu tetikliyormus Dr Ayça dedi bunu TV de . Kendisi ishal olduğu için erken doğum yapmış . Dikkatli ol ishali durduran yiyeceklerden ye patates muz vs. sağlıkla gelsin yavrun inşallah.
NerminBal Babymomannesi çok heyecanlanıyorum böyle doğuma yaklaştıkça Allahım doğru zaman da yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin🙏
NerminBal Dilanbozkurt ay gerçekten mi doğuma yaklaşmış olmak beni heyecanlandırıyor yarın benim de doktor kontrolüm var söyleyeceğim
Ayseguldt NerminBal bana hep yarardı önceden simdi muzda etki etmiyo bende 37+4 üm ve ishalim kaç gündür geçmedi
NerminBal Ayseguldt 2 gündür var of çok rahatsız edici internetten baktım kabuksuz elma diyor bir de kahve ye limon suyu geçiriyormuş onu denicem yarın da doktor kontrolüm var sorarım inşallah geçer ya 🙏
Ayseguldt NerminBal ben sordum hormonlar dedi bu zamana kadar sadece kabızdım ölüyodm kabuzlıkdan şimdi ishal