Yonca-fasulyem Merhaba arkadaşlar 5 haftalık gebeyim yüzümde ve vücudumda sivilceler çıkmaya başladı genelde erkek çocukta sivilce çıkar diyorlar bunu yaşayan oldu mu ?
Sermec27 Yonca-fasulyem ilk oğlumda yüzüm tertemizdi pürüzsüzdü ikinci oğluma hamileyim ara ara sivilcelenme oluyor sivilcenin cinsiyetle alakası yok 🥰
Happymam Yonca-fasulyem bende oldu canım 37 haftalık olduk hala sivilcelerimvar ama benimkiler 14. Haftadan sonra başladı
Daryaa Benimde yüzümde sırtımda çok çıkmaya başladı benimki de kız 😊kız çocukları annenin güzelliğini alırmış derler 🤷🏻♀️
Yonca-fasulyem Daryaa kız çocuk olmasını çok istiyorum umarım kızım olur hayırlısı olsun canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun 😊
Yonca-fasulyem İlk gebeliğimde 9 haftalıktı böyle birşey yaşamadım cinsiyeti öğrenmeden düşük yaptım ama ikinci gebelikte böyle olması şaşırttı 🤔
Sermec27 Yonca-fasulyem hormonlar canım sivilce cinsiyet belirtisi değildir kızda da olur erkekte de rabbim bu sefer kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🤲
sunadnz Benımde ilk hamileligimde hiç Sivrice yoktu oglum oldu şimdi ki hamileligimde yüzüm maf oldu hem sivirce hem kabuk atiyor hiç yüzümde sivirce çıkmazdı 11 haftalık hamileyim
zeyyn Yonca-fasulyem normalde aktif sivilce problemim vardı ama oğlumda suratım vücudum dümdüz oldu tedavi görmüşcesine yani☺️ şimdi ise yüzüm sırtım göğsüm sivilce içinde 😔 ama öğrendim ki dün kızım olacak 💞 Bence herkeste farklı belirti gösteriyor sanırım 😊