melisamother Selam kızlar birşey kafamı kurcaladı geçen hafta gittiğimizde bebeğimiz 1,5 hafta önden diyordu 14 hastalıkken 15 hafta ya uyumluydu crl ölçümü öyle çıktı bugun kontrol icin gittik farklı bir doktora kontrol olmak zorunda kaldım haftamla uyumlu 14+4 ölçtü geçen ki ölçümde 15 küsür olan bebeğimiz bu hafta neden 14 kere düştü anlamadım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Charlotte melisamother bebeğin pozisyonundan kaynaklanabiliyor ultrason tam ölçüm vermiyor 100-200 gr oynayabiliyor
Nurrrr melisamother ultrason cihazı farklılasınca oluyor benimde kilo için öyle olmustu mesala 29 hafta 1500 idi 30 baska doktor ve cihazla yine aynı ölctü
melisamother Charlotte o yüzden birde kafasından ölçtü o da haftayı verir diye kafa ölçümüze aynı çıktı 🤦🏻♀️
CerenSelvi melisamother valla söyledikleri tutmuyor ben de takılmıyorum böyle şeylere bazen kilosunu bile öğrenmeden geliyorum eve 😅😅
DnHazrlklar Canım bebeğin pozisyonuyla alakalı 30. Haftamdayım bebeğin boyu bir ölçümde 1 gün önde haftasına göre çıkıyor 1,5 hafta sonra 10 gün önde çıkıyor takılma ölçümlere çok büyük bir gerilik ve fazlalık olmadığı sürece normal yani yarın kontrolüm var merak ediyorum nasıl oldu diye ☺️