-niss Merhaba adet olacakmış gibi hissediyorum yane her adet olduğumda hissettiklerimi hissediyorum, adetime 1 hafta kaldı böyle hissedip de adet olmayan yane gebe olduğunu öğrenen var mı?
ogluileannesi -niss bende düşük yaptım sildim uygulamayı hamile kalınca yüklerim diye yine dayanamayıp geldim ama 😍😀
Eliiiiiiffff -niss ben de her saat gelecek diye bekliyordum aynı belirtileri gösteriyordu hamile olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum hatta. Regl geçtikten 4 gün sonra yaptım testi bende
NAZ2333 -niss bana oyle olmustu canm adetime 10 gun kala adet olcakmism gibi kasiklarim belim agriyodu adet once tatli seyler yiyodum her zmki gibi sonra baktim ki hamileyim
Bedir-Sevgi -niss adet ağrılarıyla benziyorlar birbirine benimde ilk hamileliğimde adet olucak gibi ağrılarım vardı hatta sürekli kendimi kontrol ediyordum 😂 ama sen gene de adet gününü bekle
Z-asena Ben o kdr adet olacak gbiydim ki. Ihtimal vermiyordum hamile olacagima. Arkadasimin zoruyla 3 gun kala kaset testle ögrendim. Insallah gebesindir
mommy2 -niss ben varım adet olmayı bekliyorum ama olamıyorum gibi hissediyordum hatta adet söktürücü içmeyi bile düşündüm sonra test yapayım dedim bi baktım pozitif 😄