Tugbaaa Minikannecik canim hic moralini bozma stres yapma bende oyleydim erken dogum riskin var seninde egilip kalkma yurume fazla is yapma kesinlikle kendini yorma hicbisey olmaz o zaman bol su ic bide Allahin izniyle hic bisey olmaz 😘
Minikannecik Tugbaaa Sağol canim yaa senin nezamndan beri var erken dogum riskin benim bebegimde bi problem yok harektleri olsun kilosu olsun ....sadece bende serttlik var iste insallah bisisy olmaz
Tugbaaa Minikannecik onlar kendini gerincede oluyormus bebeginde bi sorun cikmadikca hicbisey olmaz benim bebegim biraz minnak kilo alsin istiyorum o yuzden
Minikannecik Tugbaaa Evet ben kendimi baya yoruyorum ev temizligi olsun doktora giderken sitres olsun ....bugun mesela doktora gittimya bebegim okadar hareket etmiyo kendimi yorunca boyle oluyo genelde
Tugbaaa uleErenTozkoparan bende bi kere oyle gitmistim doktora temizlik yapmistim bi gun once iyi simdiye kadar dogurmamissin dedi kendini yormamaya dikkat et
uleErenTozkoparan Tugbaaa Tugbaaa yaa evet dikkat edelim İnşaAllah zamanında gelir minnaklarımız bide az su içtiğimdede kasılmam çok oluyo gerçekten çok su içmek lazımmış
Tugbaaa Minikannecik 7 ayliktan beri var bide cok asagiya yerlesmisti o zamndan beri biz kendimizi yorunca onlarda yoruluyor tabi dikkat et kendine
Minikannecik Tugbaaa Evet canım aynen Rabbim bebeklerimizide bizide korusun....Hayirlsiiyla zamani geldiginde alalim kucagimiza😍😚
Fatmafatma Tugbaaa benim karnim sertlesiryor die doktorum magnezyum verdi bana ogun bugündür cok sertlesmiyor
uleErenTozkoparan Fatmafatma bende magnezyum kullanıyorum magvital inanki hiç fayda etmedi daha çok oluyo hatta anlamadım sodada içiyorum günde bitane
Fatmafatma uleErenTozkoparan bende magvital kullaniyorm cok sukur fayda etti bende sizde doktorunuza soyleyin baska magnzyum versin size belki faydasi olur
Gudigudi klebsiella kaburga agrisi bende ds cok var doktor normal deyip geciyor. Magnezyum falan da vermedi. Ondan mi acaba?
Minikannecik [bilinmeyen] Progestan verdi vajinadan fitil olarak kullanicaksin dedi😕acikcasi beklemiyodum...Bir haftada ilişkiyr girmeyin dedi