Melike-ygt1 13 haftadayım yediğim herşeyi çıkartıyorum su dahi içsem anında geri kusuyorum var mı öneri destek ne olmuş olabilir ? 😭
Dyguklc Melike-ygt1 mide bulantisi icin dpktorunuzdan ilac isteyin ben baska caresinin oldugunu dusunmuyorum ilk zamanlarimda da kullandim ilac skmdi son zamanlarim yine basladim yoksa mide bulantisini cekiyodum
NaneLimon36 Melike-ygt1 14. Haftaya girdim hala devam ediyor. Prilam sayesinde ayakta durabiliyorum doktorunuza söyleyin yazsın en azından biseyler yiyebilin çok geçmiş olsun
dorugunannesi34 Melike-ygt1 bol bol uyumaya çalış ben 16 haftama kadar istifra bulantı herşeyi yaşadım yemek dahi yiyemedim acaba bebeğime bişey olurmu korkusu bile çok çektim ayvalar salatalar leblebiler neler ettim asla geçmedi doktordan prilam iste o fayda sağlıyor yinede
gaamzee Melike-ygt1 yapıcak hiçbişey yok inanki prilam hafifletiyor ama tamamen geçirmiyor tamamen hormonsal olay. Zamanla azalıyor en azından yani şiddeti azalıyor diyebilirim bende 15 oldm tamamen yok olmuş değil
Melike-ygt1 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar prilam bende de var kullanıyorum mide bulantısı hep oluyordu ama kusmak yoktu açlıktan ölüyorum midem bayılıyo bi tarhana çorbası yaptım az önce yoğurtla yiyim dedim yemekle çıkarmam aynı anda oldu midem çıktı resmen 😭
Jelibon54 Melike-ygt1 prilam Dr gece 2 tane içiyorum senin haftalarindayken ek olarak zofer de kullanıyordum günde 1 tane ancak kesiyordu hatta ara ara yine bulantılarım kusmalarim oluyordu şimdi sadece gece 2 tane prilam yetiyor canım ben de çok çektim o kusmalardan hiç bir şey yiyemiyordum serumlarla ilaçlarla ayakta durabiliyordum inşallah senin de geçer benim 15 ten sonra geçmeye başladı
ysmccgn Susuzluktan ölüp su icemeyenlerdendim ben de, gece yatmadan once prilam, sabah kalkinca zofer onerdi doktorum. Yine bulanti hissim oluyor ama kusmuyorum en azindan. Istahsizligim yine devam ediyor.