mgmg1 Kızlar selam, sürekli olumsuz şeyler okuyoruz, rahim ağzı problemi olup olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olanlar için açtım postu. 17. Haftamda yani 2 hafta önceki muayenemde rahim ağzımı ultrasondan da alttan da 2bucuk mm ölçmüştü doktorum ve apartopar ertesi gün perinatologa(sorunlj gebelik uzmanına) yonlendirmişti, dikelim derse okeyle diksin hemen demişti, ertesi gün profosore gittim ve 1.5mm altını ölçüyoruz şuanlık problem yok dikmeye de gerek yok dedi. Tabii o korkuyla pskolojiyle hepiniz gibi internetten forumlardan sürekli araştırmalar yaptım, forumları tek tek okudum hep olumsuz şeylere denk geldim. Yatarak geçiriyolarmış tüm hamileliklerini falan okadar korktum ki sürekli yatıcam diye 😪 ama doktorum normal hayatıma devam etmem gerektiğini,kendimi cok fazla yormamamı istedi sadece. Ve ben inanın bu 2 hafta içinde toplasanız 2 gün yatmamışımdır, haytara haytara tabiki gezmedim, dışarı çıktım çok yürütmedi eşim oturduk genelde bir yerlerde, şehirdışından arkadaslar geldi 4-5 gün birfiil dışardaydık dışarda yemekler kahveler onlar bende 1 gün kaldılar biz onlarda kaldık falan yani ben bayaaa normal hayatıma devam ettim tabi içimde de korku yok değildi :))) bu arada doktorum o gün progestan fitil verdi aralıksız 2 hafta geceleri yatmadan kullandım onunda mutlaka faydası çok olmuştur🙏🏻 Devam da edicem kullanmaya. Bugün 19+5teyiz çok şükür kontrolüm vardı, 3.5mm e yükselmiş, artmış mesafemiz yani. Doktorum yine 2 hafta sonraya randevu verdi kontrol edicez dedi tabi ama içimize su serpildi yani. Diyeceğim o ki normal hayata az bi dikkat ederek devam etmek çok önemli, ben bu geçtiğimiz 2 hafta aralıksız yatsaydım hiçbir şey yapmadan hiçbir şekilde çıkmadan kalkmadan bütün gün olumsuz şeyleri araştırır okur kendi kendimi yerdim ve tabii sıkıntıdan patlardım. Allahtan ümidinizi hiiç kesmeyin, dualarınızı ve ilaçlarınızı eksik etmeyin gerisini Allah’a bırakın❤️
Nurunilkmucizesi mgmg1 Merhaba eminim girmiyorsunuzdur artık. Bugun bana 31 mm dedi canımı cok sıktı. Herşey Allah’tan elbette. Bir sorun oldumu? Ve alttan mı ölçtü