Tubisanne Merhaba kızlar 15+2 yim. Bu sabah kasıklarımın altında ağrı ile uyandım. Hala da geçmedi. Bu normal mi ? Yaşayan var mı
Sermec27 Tubisanne 21+5 haftalık hamıleyım dün benim de öyle oldu baya sürdü şu an geçti gibi ama neden böyle oldu bilmiyorum idrar tahlili temiz rahim ağzı uzublugu da iyi daha 4 gün önce randevum vardı su aralar adet dönemi ondan mı oldu bilmiyorum
dthealthy Tubisanne benim de bu sabah oldu kasık ağrım çalılıyorum işe gittim hemen izin aldım doktoruma göründüm rahminde kasılma var dedi ıstirahat et bol su iç dinlen dedi bide proluton iğne yaptırdım rapor yazdı bu hafta 17haftalığım bende
Pilliperi Tubisanne yaa ben de şimdi aynı başlığı açmak için geldim . 15+0 oldum bugün . Sabah uyandığımda başlayan adet sancısı tarzı bi kasık ağrım var 🤔
Tubisanne Pilliperi evet bende ee öyle bir ağrı çıktı adet sancısı gibi. Bilmiyorum ki , covid var şuan onun enfeksiyonundan mı kaynaklanıyor acaba
Pilliperi Geçen hafta idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı ayrıca kum döküyorum. Antibiyotik vs kullandım . Ondan olabilir mi diye düşünüyorum
dthealthy Pilliperi aynen benim de oluyor geçen aldım her ihtimale karşı ayda bir sıkıntım olursa vurduruyor doktor
rmeysaa12 Bebek büyüdükçe kasıklara ağrı veriyor. Dinlediğiniz takdir de geçmiyor ise ve şiddetli ise doktora gidin. Ama normal dbir sancı ise ılık su ile duş alın ☺️