Emineemre_29 Bende burda yorumlarda okumuştum ileri geri olursa erkek diyolardi daha cinsiyeti belli değil yüzükle denedim ileri geri gidiyordu
Sermec27 Emineemre_29 ilk oğlumda ileri geri gitmişti ikinci oğlumda yuvarlak cizdi sadece tesadüf bu testte yüzde elli elli işte 🥰
tazeanneew Emineemre_29 benim yaptığım herkeste tuttu ama kendimde tutmicakmış gibi hissediyorum 😂 kendiniz değil başkası yapsın çünkü kendiniz yapınca hislerinizle yönlendiriyosunuz enerjisel olarak yada gözlerinizi kapatıp videosunu çekin en doğru sonuç öyle çıkıyo bence
Emineemre_29 Sermec27 hmm daha 11 hafatlik hamileyim ne zaman belli oluyor cinsiyeti ilk hamileliğim çok acemiyim daha önce 😂😂
Emineemre_29 Sermec27 inşallah bizimki hemen gösterir 🥰 allah bağışlasın allah uzun ömürler versin inşallah
Emineemre_29 Sermec27 ayy çok üzüldüm rabbim bu oğluna versin onun omrunden inşallah allah bidaha öyle günler yaşatmasın
Sermec27 Emineemre_29 Amin canım amin inşallah hersey imtihan rabbim karnımdakiyle sınamasın inşallah 🤲
Guldenur Benim annem inanmaz böyle şeylere bana yaptı ve yüzük hiç hareket etmedi 😂 @tazeanneew dediği gibi enerjiyle alakalı bi durum ☺️☺️