MeldaKestek milena11 Canım sana zahmet🙏🥰 13.07.1994 doğum tarihim 14 Ocak Son adet tarihim. Doktor şu an 5+1 diyor☺️
begumserdar93 milena11 28.11.1993 27 yaşındayım 07.12.2020 tarihinde son adetimi gördüm Brnin içinde bakarmısın rica etsem canım benim 😍🥰😊
Hanife1 sumeyyed ilk hamileligim tuttu belki de şanstı bilmiyorum 😅erkek yazıyordu oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim baktım kız yazıyor 😊birde yüzük testi denediniz mi oğlumda düz gidip geliyordu şimdi dönüyor bilemedim hayırlısı artık 😊
Hanife1 sumeyyed yüzügü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerine tuttuğunuzda dönüyorsa kız, düz gidip geliyorsa erkek diyorlar 😊
Karamellatte milena11 20.09.1991 doğum tarihim 18.12.2020 son adet tarihim Canım bakabilir misin rica etsem🙏
Hanife1 Husnagzkzl arkadaşımla aynı dönem hamilelik geçirdik aynı anda yapıldı ikimizede onun cinsiyeti belliydi kızdı yuvarlak dönüyordu ben daha cinsiyeti öğrenmemiştim düz gidip geliyordu seninki erkek bak görürsün dediler öyle de çıktı 😂
milena11 begumserdar93 erkek gözüküyor ama 11.ay doğumlusun öyle durumlarda bazen 1 yaş eklemek gerekiyor o zaman kız gözüküyor mağlesef tam bişe diyemicem 🙈 ama %80 erkek diyebilirim
milena11 arzuublm erkek ama sizinde şöyle bir durum var son adet tarihiniz ay sonuna denk geliyor yani döllenme o 1 hafta içinde olduysa erkek kasıma sarkarsa kız oluyor ama %90 erkek diyebilirim