Zeynep_18 sumeyyed 2020 de bakarken erkek yazıyordu, 2021 e girdik yaş değişti kız gösterdi ben pek inanmıyorum açıkçası 😁 oğluşum oluyor💙
tazeanneew sumeyyed önemli olan döllenme tarihi bence orda karışıyor heşey o yüzden tuttu tutmadı oluyo 😂 benim çevremde baktığım çoğu kişide tuttu ama işte döllenme zamanını hesaplamak yaşı hesaplamak biraz zor
milena11 sumeyyed benim tuttu çin takvimine aşırı inanıyırum tutmayanda yanlış bakmıştır 😅 etrafımda kaç kişiye baktıysam yıllardır hiç yanılmadı
Baobap sumeyyed tutmadı. Çin, rus, kan, maya hiç bir takvim tutmadı. Kesemin şekli vs. Aklınıza ne geliyorsa denedin. Her şey kız gösteriyordu. Oğlum oluyor😂
Annecik_ Baobap aaaa aynı ben bende aynı şeyi yaşadım ne belirtisi varsa hepsi kızdı tüm takvimler dahil ama oğlum oluyor
Ahsenkubratirtil sumeyyed yok tutmadı erkekti yazan bizim prensesimiz oluyor zaten ona göre de yapmadık sonradan bakmıştık orada erkek çıkıyordu😂😂😂😂
Karamellatte milena11 20.09.1991 doğum tarihim 18.12.2020 son adet tarihim Canım bakabilir misin rica etsem🙏
Arzu1994 milena11 doğum tarihim: 28.08.1994 son adet tarihi:21.06.2020 banada bakarmısın merak ettim 😘
Zehra277 milena11 merhaba bana da bakar mısınız? Son adet tarihim 18 Kasım / doğum tarihim 06.06.1995
DenizSayer milena11 banada bakar mısın yaş 19 2001 agustos doğumluyum hamile kaldığım ay aralık 23 kasım adet günü
Eliz68 Bende inanayrm doğru bakildiysa kesin sonuç aldım benin tuttu cevremde baktım herkes tuttu dha yanilmadim