melmural Sevgili anneler hastalık yüzünden çok fazla dışarıya çıkamıyorum internetten alışveriş yapmak istiyorum nerden alabilirim önerilerinizi bekliyorum 🤰🙏🏻😍
Alperefet melmural e bebeğin ürünleri çok kaliteli ben ordan aldım çoğunu instagram sayfalarına pek güvenmiyorum
tgul melmural enucuzbebekmarket, bebelimani, minicity, e bebek karışık yaptım alışverişi. Hepsini yıkadım da bi sorun yaşamadım, ben memnun kaldım.
SERNUR melmural minicityden bakabilirsin ben denemek için 1 2 parça birşey aldım baya kaliteli geldi hoşuma gitti açıkçası bakmanı tavsiye ederim 🌺
FatRam_1703 melmural Minicitiy diye site var canım bende bı YouTuberdan duymuştum oraya bak istersen fiyatları uygun 🤗
Zynpk melmural bebecocuk reyonundiye bi site var instagramda oradan aldm mallari hemnl guzl hem uygun.sikinti yasamadm guvenli site .
Ozlem23 melmural lcw bir sürü şey aldım hem çabuk yolluyolar hemde bazı seylerin fiyatları çok iyi oluyo ürünlerinde guzel
YazeeL Bende ilk oğlumda hep lcw den aldım şimdi kızıma hastane çıkışlarını e bebekten sipariş verdim daha ulaşmadı elime büyüdükçe lcw den alırım hiç eskimiyor kıyafetleri kaliteli oluyor
Ryhnm melmural e bebekten aldım, en ucuz bebek market onu indirdim telefona ürünleri gayet uygun bide CiViL den aldım bu 3 yerden alışveriş yaptım baya memnun kaldım ayrıca CiViLin falan kapıda ödemeside var
umudum321 Ryhnm ya ben oradan sipariş vericektim üye de oldum ama kapıda ödeme yoktu kart istediler siz nasl aldınız acaba
beatrice melmural kızımın çoğu kıyafetini lcw ve cigit isimli mağazadan alırım, ankarada optimum avmde cigitin mağazasına giderdim pandemi öncesinde, şimdi ise İnternet sitesinden alıyorum. Kesinlikle ürünleri çok kaliteli, bir bakın derim.