Izdemsuna Merhaba anneler , 5 haftalık gebelikte lazere giden oldu mu acaba? Gidersem bir sorun olur mu acaba ?
kucuktospam Izdemsuna olur şöyle faydası olmaz çünkü gebelikte çok daha fazla tüylenme oluyor doğumdan sonra normale dönüyor vücut o sebeple doğumdan sonrayı bekleyin derim.
Tazeanne95 Izdemsuna merhaba gebelikte kesinlikle lazer yaptırılmaz zararlı ve tehlikeli. Bende lazere gidiyordum hatta bani lazere başlarken gebelik riski varken gelinmiyor diye bilgilendirmişlerdi
Ekinimm58 Izdemsuna canım bende hamile olduğumu öğrendiğim zaman bıraktım gitmeyi doktorum kanıtlanmış bir şey yok ama sonuç itibari ile lazer kesinlikle gitmeni istemiyorum doğumdan sonra devam edersin dedi. Zaten bildiğim kadarıyla lazer yapan merkezler de bebek 3 aylık olana kadar almıyorlar
Hazal3509 Bende evde komple kendim yapıyordum hamile olduğumu öğrendim bıraktım fırsatım olmadı hiç doktoruma soracak bugün unutmazsa sorarım size de bilgi veririm
Medine-07 Izdemsuna Gebelikte lazer yaptırılamaz bende gidiyordum hamile olduğumu duyunca doktora sordum izin vermedi lazer merkezini arayıp söylediğimde de onlarda zaten yapmadıklarını söyledi
ogrencianne35 Izdemsuna bi poliklinikte yaptiriyorsaniz eğer ordaki doktor sizin gittiğiniz kadın doğum doktorunun izin verdiğine dair belge ister. ben estetisyenim bu süreçte yaptırmanız da doğru değil hormonlarınız şuan aktif doğum sonrası daha sağlıklı olur