Ddrykp Dün kananam ve agrım vardı acile gittim düşük riskim varmış progestan verdi fitil olarak başka öneriniz varmı dikkat et dedigin çok korkuyorum
merveklyc Ddrykp Her düşük riski düşük olmuyor canım benim de vardı çok şükür 5. aya girdik. İş yapma yorulma dinlen ilacını aksatma güzel beslen iyi düşün iyi olsun inşallah moralini bozma. Bebişin sağlıklıysa sana sıkı sıkı tutunur🌸
Mlkrfk Ddrykp benimde vardı düşük riskim ilk gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı. İlk haftalarda bunda da hep ağrı sancı lekelenme oldu içeride kanama oldu. 4 ay bitene kadar hep yattım yemek dahi yapmadım herşeyi eşim halletti sağolsun sadece tuvalet için kalktım. Duş ü bile o zamanlarda haftada bir aldım. İlaçlaeıcdğzenli olarak aldım onlarda hep uyuttu zaten. Sonradan normale döndüm. Şu an çok şükür ki iyiyim ama gene de dikkat ediyorum 6 aylık oldum hala ev işi yapamıyorum çok yürüyüş yapamıyorum sadece yemek ve hafif işleri yapabiliyorum
Annecik_ Ddrykp yatıyorsun mümkün olduğu kadar iş yapman gerekirse de en fazla 1 saat ayakta kalıyorsun cinsel ilişki yasak ben de yaşadım aynısını progrstan fitil kullandım ve sık kontrole gittim 8. Hafta sonunda bitmişti geçmiş olsun sana da
NazzX Bende 6 buçuk haftalik hamileyim 2 haftadır hep lekelenmem var bende progestan kullanıyorum düşük riski olduğu için yatıyorum varmi böyle lekeleri olan