esraizmirli Gul6161 benimde o kadardı o haftada zaten benim geç döllenmeydi peki bişey sorayım ilk baştannberi 1 hafta gerilik var mıydı yoksa yeni mi çıktı
ogrencianne35 Gul6161 doktorumuz bize bi hafta geri de bi hafta önde gitmesi büyük bir problem değil normal her gebelikte bebeğin gelişimi aynı olmaz ddi
Gul6161 esraizmirli yeni çıktı işte şeker yüklemesine geldim doktor yeni dedi en son 22 haftamda herşey normaldi
esraizmirli Gul6161 anladım canım 2 haftaya kadar gerilik olması normal o farkını kapatır kapatmasa bile sorun teşkil etmez yani mesela benim bebeğiminde kafası 1 hafta önde 🥲 yani bir şekilde dengelenir sen merak etme içini gerah tut
Gul6161 esraizmirli inşallah ya ister istemez taktım normal dedi ama ne bileyim kilosu normal mi peki
esraizmirli Gul6161 seninkinin kgsu normal canım benim bebişiminde normal 29 haftalıkken gittim en son 1452 grdı gelişimi gayet güzel demişti doktorum
Gul6161 ogrencianne35 anladım zaten normal bu haftalarda dedi zaten 22 haftamdan normaldi 1 ay içinde değişti