ZehraK23 Kızlar benim Kansızlık şikayetim var hatta kan takıldı bana biraz iyi Oldm çok şükür Ama 35+0 ken gttm Dr yani 5 gün önce 2.600 civariydı ben ne yiyeblrm Hemn kilo alması için 😔😔 Kansızlık ve benm besleneme Hatam var kabul ediyorm kızlar Ama bu 3 haftada almasını istyorm ne yapablrm
Tugcetugce42 ZehraK23 muz , kaşar peyniri , çiğ kuruyemişler , yumurta bunlar direk bebeğe kilo yapıyor canım
Happymam ZehraK23 pekmez muz kaşar peyniri bulgur plavı ye canım ama bebeğinin kilosu az deil çok da deil ideal yani her hafta 100 gr alsa doğuma kadar 3 kg olur zaten bide bu kilolu doğma şeyi genetik çok takma kafana üzme kendini bebişini düşün😙
Kivirciginannesi_ [silindi] oooo çok iyiymiş bu ya ben 3.gumde bir tereyağlı yumurta ymeezsem olmazzz🤦♀️😋
avukatveanne Yumurta, kaşar, tahin, pekmez, peynir bunlar bebişe kilo aldırıyor canım özellikle yumurta ve tahin pekmez
Seyma2861 ZehraK23 kilosu gayet iyi değil mi ? Doktor geriden mi geliyor dedi. Bana gayet normal geldi neden kendinizi suçluyorsunuz anlayamadım
Meryemkale ZehraK23 size doktorunuz zayıf yada kilo almıyor mu dedi? Kilosu gayet iyi yani 2600 ile doğum yapanlar var sağlıklıysa doktorunuz da bişey demediyse stres yapmanıza lüzum yok
ZehraK23 Meryemkale kuzm biraz karon bölgesi küçük haftasına göre dedi ve ben iyimi dedim biraz az dedi
Serendipity ZehraK23 kilosu haftasina gore iyi siz niye kilo alsin istiyorsunuz fazla kilolu bebek saglikli bebek demek degil ki suan bebeginiz gayet normal. Dogduktan sonra zaten hemen kilo aliyorlar endise etmenizi gerektircek bir durum yok sanki zaten son haftalar cok hizli kilo alicak daha 5 haftaniz var normal dogum dusunuyorsaniz simdiden kendinizi bunun icin uzmeyin bence
ZehraK23 Serendipity Kime sorsam Herkez az diyor birde söylediğimde inşallah 3 kilo olr bari diyen oldu canmm Ondan dolayı yoksaa Yani kilolu olması veya zayf olması degil sağlıklı olması gereken ama bn zerre sağlıklı beslenmiyorm bende Artık evladm için mecbr yyicm 😔😔
Serendipity ZehraK23 siz doktor disinda zaten kimseye sormayin herkesin gebeligi kendine has. Bu haftalarda ortalama 200-400gr aliyor sizinkisi 2 hafta sonra bile 3 kiloyu gecicek hic merak etmeyin. Bebegin kilosu cok cok normal masallah. Uzmeyin bos yere kendinizi ☺️
[silindi] ZehraK23 benim kizima da ayni seyi soylemisti doktor tam 3 kilo doğdu ki sizin haftaniz benden daha azmış bazen de yapisal oluyor bu isler kizim 3 yasinda hala beline hic bir seyi tam uyduramiyorum her sey büyük 😄
cansuece ZehraK23 siz takmayın bence zaten bebek ne yaparsanız yapın alacağı kiloyu alıyor. Bebeğe derken kendinize kilo almış olursunuz 🙃 zaten yediklerinizi bbek yemiyor sizin kanınızdan besleniyor. Siizn bebeğiniz de o kadar alıyor sağlıklı ise kilosunu takmayın.ve ultrasona çok da güvenmeyin benim iki kızımda az kilo dediler biri 4,200 diğeri 3905 doğdu 🤗
gulsahaliarya ZehraK23 canım ultrason zaten tam kiloyu göstermiyo. Bana doktor doğum yapacağım gün 3 kilo dedi 3400 doğdu. Ki fazla çıkmasa bile iyi bence kilosu. Zaten doğuma daha var. haftada 200 300 gram alıyo bebekler son haftalarda.
bb1509 ZehraK23 çevrenizi hiç dikkate almayın doktordan iyi biliyorlarsa prof falan olsalarmış.bizde 2 hafta gerilik var doktorum ben normalde söylemiyorum bile bunu 4 haftaya kadar sorun yok bizim için dedi.ki bebeğimin kilosu baya düşük haftasına göre normal kilosu diyor.sen ne yaparsan yap zaten genetik bu biraz onun şimdiden doğacağı kilo az çok belli diyor.tek önemli olsan küveze girmemesi yani yıpratma kendini sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah
ZehraK23 [silindi] sağlıklı olsunda Ama Sen kendin suçlu hissediyorumsn hayr ben hissediyorum cmkü et ve süt ürüenleri hiç yiyemiyorm