DenizSayer Selvaa çok teşekkür ederim canım allah tabi yanımda olup yar ve yardımcım olur buna eminim🙏🏻👼🏻Tekrardan saol🌸
Ortmenanne16 Yavrusununannesi___ hastanede annem ve eşim. Eve gelince annem ve kaynanam kalacak biri yemek biri temizlik bende bebemle ilgilenirim tüm işi bir kişiye yikamam diye düşündüm 🙏🙏
biranneikikedi Yavrusununannesi___ ben kimseyi istemiyorum aslında bi eşim olsun yeter, kırmadan nasıl anlatırız bilemiyorum 🤷♀️
tgb94 Memleketime geldim annem ve eşim hastanede yanımda kalacak sonra bi 15 gün kadarın 10 günü annemde 4 5 günü de kayınvalidemde kalıp sonra evime gitmek istiyorum Allah izin verirse tabi🙏
Krizantem_ Yavrusununannesi___ Annem kalacak inşallah. Belki daha sonra kayinvalidem gelir kendisi bir şey demedi daha erken tabi 24 haftalığız ama eşim dedi annem de kalır diye. 🤷♀️ Annemin yanında rahat edeceğimi düşünüyorum ve dikişlerden ötürü belki ilk günler çok rahat hareket edemem kayınvalidemin bana o konuda yardımcı olacağını sanmıyorum üstelik kayınvalidemin yanında emzirmem eğer gelecekse 20 günden sonra gelsin 😂
Zynp63 Yavrusununannesi___ kaynanam kalmak istiyor ama ben istemiyorum kendim kendşme bakarım o derece yani
Mnevvr53 Yavrusununannesi___ ablam yanimda olur buyuk ihtimal annem kucuk kizimi bakar kaynanamin inecikleri var onlari birakipta gelmez herhalde 😂 kocamda yanimda olurmu oda net degil ay 145 gun kaldi simdiden herseyi dusunuyorum
maviruya Yavrusununannesi___ Annem olacak, kayınvalidem de aşağı katımda oturduğu için oda gelir gider hep
Haticearen Yavrusununannesi___ annem ve kardeşlerim kalıcak rahatsizlar biraz ama annemden başka bana bakabilceginden emin olabilcegim kimse yok bir de eşim.tabiki