Aysegultkk Merhaba kızlaarr🌸 Bebişlerinize puset örtüsü ve babynestlerini nereden aldınız veya yaptırdınız? 😊
Haticearen Aysegultkk Instagram dan https://instagram.com/hediyembebe?igshid=1urya6avsfzx5 yaptirdim canim ama babynest i reflü yataklı olanından aldım e bebekten 2 si bir arada
BerrusMom Aysegultkk henüz erken diye almadım ama instagramda set halinde satan yer var oradan alıcam 5 parça puset örtüsü emzirme önlüğü baby nest baş yastığı ve pike hepsi 150 TL ama hala aynı mı bilmiyorum tabi
Aysegultkk Haticearen Birçok instagramdan sayfaya sordum ama nedense reflü ve babynest hiç biri güvenli gelmedi e bebeğinki nasıl acaba memnun musunuz?☺️
Pemberuyam_ Haticearen Bende hediyembebe sayfasına puset örtüsü,minderi,çarşafı set olarak yaptırdım. Gerçekten en güzeli orda moeldel kalite olarak.
Burcuckmk Cigdemidil 450 gibi bi ucretti sanırım bir iki değişiklik istediğim icin fiyatta oynama olmuştu yaz bebeği olcagi icin pike ve müslin karisimli takimdan yaptirmistim
karabc Aysegultkk merhaba dolap üzerinden bir bayan satıyor ve gerçekten uygun çok güzel kumaşını kendiniz seçiyorsunuz insta adresi hafrababy diye oradan iletişime geçebilirsiniz ve gerkçekten temiz iş yapıyor
Esekoldurengunes Babynesti Bimden almıştım. Puset örtüsü olarak da Elele’nin emzirme ve puset örtüsü diye bir ürünü var, çok fonksiyonlu bir ürün olduğu için onu tercih ettim.